GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Cătălina Ponor, însărcinată cu al doilea copil: „Familia noastră se mărește” » Cum s-a pozat fosta gimnastă

Cătălina Ponor, însărcinată cu al doilea copil. Foto: Instagram +35   FOTO
Cătălina Ponor, însărcinată cu al doilea copil. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 12:56 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 14:17

Cătălina Ponor, în vârstă de 36 de ani, e însărcinată cu al doilea copil. Fosta mare gimnastă a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a arătat și primele imagini cu ea gravidă. Soțul, regizorul Bogdan Jianu, dar și Vlad, băiețelul lor, îi sunt alături. 

Veste mare dată de Cătălina Ponor! Fosta mare gimnastă va deveni mamă din nou, va avea al doilea copil. Se întâmplă după ce în decembrie 2022 l-a născut pe Vlad, care acum are 11 luni. Emoționată, Cătălina Ponor a anunțat pe Instagram că va mai avea încă un băiețel. 

FOTO. Cătălina Ponor, însărcinată cu al doilea copil

+31 FOTO

„Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei!”, a transmis fosta gimnastă, care a și pozat însărcinată. Într-un decor de Crăciun, Cătălina Ponor apare prima dată îmbrăcată într-o rochie albă, alături de soțul ei Bogdan Jianu și de Vlad, băiețelul lor. În următoarele poze, fosta gimnastă, soțul și băiatul au schimbat ținutele, sunt îmbrăcați în pijamale.

Fosta mare sportivă a fost imediat felicitată de apropiați. Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa, Nadia Comăneci, Monica Roșu și Larisa Iordache i-au urat sarcină ușoară fostei sportive. Nici fanii nu s-au abținut și i-au transmis mesaje frumoase. 

  • „Absolut minunați! Felicitări, sarcina ușoară și zile cu veselie, sănătate și putere!”,
  • „Felicitări, sarcina ușoară și multă sănătate”,
  • „Felicitări și sarcină ușoară!”,
  • „Sarcina ușoară și multă sănătate”.

FOTO. Cătălina Ponor e căsătorită cu regizorul Bogdan Jianu

+31 FOTO

Cătălina Ponor s-a căsătorit civil cu Bogdan Jianu în iunie 2022. Evenimentul a fost unul restrâns, iar emoțiile au fost uriașe pentru sportivă. „18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă și s-au bucurat pentru noi. De azi până la final, mereu împreună!”, a scris Cătălina Ponor pe una dintre rețelele de socializare. 

Marea gimnastă s-a retras din activitate în urmă cu șase ani, iar în anul 2018 și-a recunoscut relația cu Bogdan. Diferența de vârstă dintre ei nu a fost o problemă pentru Cătălina Ponor. Soțul sportivei este cu 18 ani mai mare decât ea. Bogdan Jianu e fostul soț al Juliei Jianu. 

Ulterior, în decembrie 2022 au devenit părinți prima dată, atunci a venit pe lume fiul Vlad. În iulie 2023 și-au botezat copilul și tot atunci s-au căsătorit religios. La o biserică în Manasia, mirele a surprins cu apariția lui în fața tuturor invitaților. 

Bogdan Jianu, în vârstă de 54 de ani, și-a făcut apariția într-un costum foarte elegant, pe cal. Nici mireasa Cătălina Ponor, 36 de ani, nu s-a lăsat mai prejos, a apărut în caleașcă trasă de cai. Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă și decoltată, ea a fost numai un zâmbet la eveniment, mai ales când și-a văzut soțul.

Citește și:

Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „6 luni am încercat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină și mi-a dat un test”
MONDEN
Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „6 luni am încercat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină și mi-a dat un test”
Unde, cum și cu cine și-a petrecut Ana Bogdan ziua de naștere! Simone Tempestini i-a transmis un mesaj special
INEDIT
Unde, cum și cu cine și-a petrecut Ana Bogdan ziua de naștere! Simone Tempestini i-a transmis un mesaj special

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează