GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19.

Ce este „pașaportul imunitar”, ultima inovație în pandemia de coronavirus

Marea Britanie se gândește la soluția implementării unui „pașaport imunitar”. // Santiago de Chile, foto: Guliver/Getty Images +33   FOTO
Marea Britanie se gândește la soluția implementării unui „pașaport imunitar”. // Santiago de Chile, foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 16:14

COVID-19. În plină criză cauzată de pandemia de coronavirus, statele încearcă să găsească diverse metode pentru ca viețile cetățenilor să revină cât mai rapid pe făgașul normal. 

Matt Hancock, secretar în Ministerul Sănătății al Marii Britanii, o țară profund afectată de COVID-19, se gândește la soluția implementării unui „pașaport imunitar”, scriu cei de la The Guardian. 

La ce ar ajuta pașaportul imunitar

Fiind în posesia unui astfel de act, oamenii infectați în prealabil cu coronavirus, iar ulterior vindecați, ar putea să iasă din case fără a se izbi de restricțiile autorităților.

 Soluția e încă în birourile politicienilor din Regat. Potrivit presei din Anglia, experții rămân cu teama că persoanele vindecate ar putea contracta din nou virusul în cazul în care revin la viețile normale cât timp criza coronavirus e în plină expansiune.

VIDEO. Cât respectă România carantina de COVID-19? Google a publicat raportul: unde și cât se mișcă românii

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

+29 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Motivul pentru care cele 400 de ventilatoare comandate nu mai ajung în România » Ludovic Orban: „Încercăm să le reparăm pe cele stricate”

Controversatul George Soros se implică în lupta împotriva noului coronavirus » Cu câți bani sprijină Ungaria + ce mesaj are

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează