GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

Controversatul George Soros se implică în lupta împotriva noului coronavirus » Cu câți bani sprijină Ungaria + ce mesaj are

George Soros donează un milion de euro în lupta împotriva COVID-19. foto: Guliver/Getty Images +33   FOTO
George Soros donează un milion de euro în lupta împotriva COVID-19. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 07:00 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 18:53

COVID-19. George Soros (89 de ani), multimiliardarul american de origine maghiară, a anunțat că va dona un milion de euro pentru a sprijini autoritățile de la Budapesta.

Banii vor fi folosiți în lupta împotriva pandemiei de coronavirus și vor fi distribuiți către Ungaria prin intermediul Open Society Foundations, una dintre organizațiile pe care Soros le conduce și care e contestată puternic de unele medii politice din Europa.

Pandemia de COVID-19 nu are graniţe, nu între ţări, comunităţi, religii sau oameni. Oricine se poate infecta, însă unii dintre noi suntem mai vulnerabili decât alţii.

M-am născut la Budapesta, în timpul marii crize economice, la doar un deceniu după ce Gripa Spaniolă a făcut mii de morţi la Budapesta. Am fost martorul celui de-al Doilea Război Mondial, stăpânirii Partidului Crucilor cu Săgeţi şi asedierii oraşului. Îmi amintesc cum este să trăieşti în circumstanţe extreme”, a declarat George Soros, potrivit The Times of Israel. 

George Soros, al 29-lea cel mai bogat om din lume, potrivit unui studiu din 2017

George Soros este un om de afaceri și filantrop american de origine maghiară. La 89 de ani, Soros continuă să fie unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. 

În 2017, Forbes îi estima averea la 25,2 miliarde de dolari, acesta fiind al 29-lea cel mai bogat om de pe planetă.

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond

+29 FOTO

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

Tudor Chirilă, reproșuri pentru medici: „De ce au tăcut cei în halate albe după «Colectiv»?” + „Când ar trebui să fim pe străzi, stăm în casă. Și invers”

Cine e omul trimis la Suceava să restabilească ordinea în Spitalul Județean » Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj tranșant

Experiment GSP » A dispărut traficul din București! În plină pandemie, rute infernale sunt parcurse în timpi-record

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  05 Aprilie 2020, 13:54

Si Tiriac al nostru a donat 100.000 :))))

706409849468094
Radu Vernescu  •  04 Aprilie 2020, 12:39

Deci care este adevaratul virus ?

706409849468094
Radu Vernescu  •  04 Aprilie 2020, 12:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează