GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONCERT

Celine Dion nu mai vine la București?! Concertul de pe Arena Națională e în pericol » Anunțul de ultimă oră al autorităților

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 19:00

Show-ul grandios pe care Celine Dion era gata să-l pregătească la București în cel mai așteptat concert al anului în România e la un pas să fie anulat!

Celine Dion, câștigătoarea a două premii Oscar și a cinci premii Grammy, ar trebui să susțină în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului „Courage World Tour” în București, miercuri, 29 iulie 2020, pe cel mai mare stadion din România.

Concertul reginei muzicii pop e în pericol!

Doar că planurile organizatorilor în ceea ce o privește pe Celine Dion, regina muzicii pop și una dintre cele mai bune voci din lume, sunt la un pas să fie date peste cap. Totul din cauza pandemiei de coronavirus de la nivel mondial.

Președintele Societății Române de Microbiologie, profesorul Alexandru Rafila, a anunțat, la Digi24, că relaxarea restricțiilor după data de 15 mai va fi făcută gradual, însă multe dintre activități, mai ales cele cu public, precum spectacolele, nu vor fi reluate în 2020!

"Dacă spațiul e mic, distanțarea nu se poate produce. Concerte de mare amploare în aer liber eu nu cred și nu cred că o să fie în nici o țară”
Alexandru Rafila

Asta înseamnă că nici cel mai așteptat concert al anului din România nu ar mai avea loc! Organizatorii nu au anunțat nimic până în acest moment și speră ca totuși show-ul de pe 29 iulie să aibă totuși loc.

Celine Dion a lansat în ultima perioadă, trei noi piese de pe următorul album, „Courage”. “Imperfections”, “Lying Down” și “Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București.

+45 FOTO

Era o șansă unică pentru București

„Încercăm de mai bine de 10 ani să o aducem pe Celine Dion în România, dar ne-am tot lovit de reînnoirea anuală a faimoaselor ei rezidențe în Las Vegas. Ne-am bucurat enorm când a luat în sfârșit decizia de a porni într-un turneu mondial, care va ajunge în peste 100 de orașe, de pe toate continentele. În România, Celine Dion este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe internaționale, iar Bucureștiul va fi unul dintre puținele orașe din Europa de Est unde va concerta. Așteptăm și foarte mulți fani din Serbia, Bulgaria, Turcia, Ucraina și Moldova” spunea Laura Coroianu, organizatorul evenimentului de la București, la finalul anului trecut.

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

CITEȘTE ȘI:

GALERIE FOTO. Despărțirea anului în sportul românesc: Ana Bogdan a rupt logodna cu Norris Măgeanu

COVID-19. Klaus Iohannis anunță măsuri de relaxare din 15 mai: „Atunci vom putea intra într-o fază nouă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
139226857413709
Maximilian Alforno  •  22 Aprilie 2020, 10:52

perfect...

972520872778599
Carlos Mendoza  •  21 Aprilie 2020, 21:22

Oh, groaznic! Cum o sa mai supravietuim si asta???!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close