STIRI EXTRASPORT  ·  DUDUIANU

„Haideți că ne întoarcem într-o oră” » Povestea neștiută: cum voia clanul Duduianu să îi tragă țeapă de sute de mii de dolari lui Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 august 2020 21:23 / Actualizat sambata, 08 august 2020 22:04

În 2006, când Anghel Iordănescu era pe val în Orientul Mijlociu și acumulase mai multe milioane de dolari avere, clanul Duduianu a fost aproape să îl tragă pe sfoară pe „General” cu o sumă impresionantă. 

Concret, când Anghel Iordănescu voia să investească o parte din avere în imobile, acesta a intenționat să achiziționeze o casă în zona Pieței Charles De Gaulle, notează playtech.ro. Generalul a contact mai multe agenții imobiliare, dar a ajuns pe mâna unui agent controlat de clanul Duduianu și care i-a spus antrenorului că îl poate ajuta cu o casă atractivă în zona cerută. 

Anghel Iordănescu a fost convins de oportunitate și a fost aproape să semneze actele, însă notarul ales a sesizat că e ceva în neregulă cu casa propusă de agentul imobiliar, care pare că era doar închiriată, nu proprietate a vânzătorului. Suma în joc era de 350.000 de dolari, dar agentul clanului a spus că se întoarce într-o oră cu actele în regulă. Nu a mai revenit de atunci. 

Citește alte știri din categoria extra-sport:Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:45 Handbal M
Veszprem - HC Zagreb
Digi 2
19:45 Handbal M
Kiel - Nantes
Digi 4
20:00 Fotbal, Preliminarii Europa League
Djurgarden - CFR Cluj
Look Plus, Digi 1
20:30 Fotbal, Europa League
FCSB - Slovan Liberec
Prima TV
21:45 Handbal M
Barcelona - Celje
Digi 2
21:45 Handbal M
HC Vardar - Elverum Handball
Digi 3
22:00 Fotbal, Supercupa Europei
Bayern Munchen - Sevilla
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×