GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Concert pe Arena Națională: Armin Van Buuren, Tom Odell, Andra, Inna sau Carla’s Dreams, eveniment umanitar pentru Ucraina

Sursă foto: Facebook @SAGA Festival
Sursă foto: Facebook @SAGA Festival

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 19:37 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 00:13

Nume importante ale muzicii românești și internaționale au fost prezente sâmbătă seara la un concert umanitar găzduit de Arena Națională. Toți banii strânși vor fi direcționați spre Crucea Roșie, în sprijnul refugiaților plecați din Ucraina din cauza războiului.

Peste 35 de artiști români, precum Andra, Inna, Carlas Dreams, Irina Rimes, Delia, Horia Brenciu și internaționali, Armin Van Buuren, Tom Odell și Jamala – Susana Alimivna Jamaladinova, au participat la concertul care a avut loc pe scena „We are One” de pe cel mai mare stadion al țării. 

  • PLAY pentru a vedea concertul!

„Numele meu este Armin Van Buuren și vă cer ajutorul! Sute de mii de oameni fug acum din Ucraina. Din cauza acestei tragedii am decis să fim împreună”, a transmis celebrul DJ Armin Van Buuren.

Biletele pentru cei care participă la concert și doresc să stea pe suprafața de joc, chiar în fața scenei, au costat 75 de lei, iar pentru un loc pe scaun, în tribune, prețul a fost de 50 de lei.

Concertul de pe Arena Națională a mutat meciul FCSB - Farul

FCSB a fost nevoită să mute luni seară meciul cu Farul, pentru a-l putea juca pe Arena Națională, care e blocată în weekend pentru concertul We Are One, organizat de Pro TV și Saga Festival, într-un proiect caritabil ale cărui fonduri vor fi destinate poporului ucrainean.

În momentul de față, gazonul de pe Arena Națională, montat în vara trecută, pentru disputarea Campionatului European, e cel mai de calitate dintre toate cele care au existat în cei peste 10 ani de la inaugurarea stadionului și până acum. De regulă, atât Arena Națională, cât și Cluj Arena, au avut nevoie de înlocuirea totală a suprafeței de joc în urma unui concert sau unui eveniment la care publicul a avut acces pe iarbă.

Citește și alte știri de actualitate:

Stadionul unei echipe de primă ligă, distrus de armata rusă! Au rămas doar ruinele

Război în Ucraina, ziua a 17-a » Bombardamente în vestul țării + Mesajul lui Zelenski pentru mamele soldaților ruși

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mandpv964
mandpv964  •  13 Martie 2022, 14:06
Postat de sanofsamertx1 pe 12 Martie 2022, 23:51

A zis-o corect, dar situația actuală depășește litigiile avute în trecut. Umanitarismul nu se pierde în amănunte istorice. Ceea ce se vede în comportamentul nostru, ca națiune, în momente grele pentru alții, ne indentifică ca popor. Felicitări pentru acțiunea de strângere de fonduri oferind un spectacol pro bono de către artiștii implicați. STOP WAR!

Amanunte istorice??? Cat de prost sa fii sa uiti!!!!!

mandpv964
mandpv964  •  13 Martie 2022, 14:04
Postat de sergihne90 pe 13 Martie 2022, 05:39

sute de milliarde? mincinos mic ce esti. de unde-n sulina mea ai cifrele astea?

Ba saracie userista, relatiile noastre cu ucrainienii sunt mizerabile din cauza lor!! Canalul pe care le facut in Nordul Deltei, ptr a ne impiedica navigatia pe canalul Sulina, nava Rostok, Platoul continental cu Insula Serpilor.. Tu esti un pacate - amarate, un spalat pe creierasul cat nuca.

orlick
orlick  •  13 Martie 2022, 09:31

Câți bani s-au strâns? Jumătate din salariul plătit de Surkis sau Ahmetov unui jucător mediocru de la Dinamo Kiev sau Sahtior?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează