GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soție a lui Adrian Mutu! Are propria afacere care îi merge foarte bine

Consuelo Matos +20   FOTO
Consuelo Matos

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 10:39 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 10:39

Consuelo Matos (50 de ani) a fost cea de-a doua soție a lui Adrian Mutu (44). Din anul 2005 până în 2013 a rezistat mariajul lor. La 10 ani de la divorț, fostul fotomodel o duce mai bine ca oricând, are și propria afacere de succes.

După divorțul de Adrian Mutu, Consuelo s-a întors în Republica Dominicană alături de Adriana și Maya, fiicele ei și ale fotbalistului devenit antrenor. Nu doar pe creșterea copiilor s-a focusat Consuelo, ci și pe cariera sa. 

În Republica Dominicană și-a deschis propria agenție imobiliară, ea se ocupă în prezent cu vânzarea caselor dintr-un complex de lux, acolo unde prețul unei locuințe este de aproximativ un milion de dolari. Pe lângă reușita din imobiliare, fosta soție a lui Adrian Mutu e și actriță, ea a jucat în două filme: Desperado și El Mariachi.

+16 FOTO

Cum a cunoscut-o Adrian Mutu pe Consuelo Matos și de ce au divorțat

Adrian Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, alături de care are un băiat, pe Mario, cu Consuelo Matos, cu care are două fete, iar acum e căsătorit cu Sandra Bachici, care i-a dăruit un băiețel, pe Tiago. 

În cartea autobiografică „Revenirea din infern”, Adrian Mutu a povestit și despre cum a cunoscut-o pe Consuelo Matos, dar și motivele care au condus la divorț. „Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție.

Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim. După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. 

Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie. A contat mult și faptul că încercam să mă întorc în țară, iar Consuelo, deși nu mi-o spunea direct, nu prea dorea acest lucru. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe”, a scris în cartea sa.

+16 FOTO

Citește și:

Prima soție a lui Adrian Mutu, afectată de deziluziile amoroase

Motivul pentru care Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, s-a căsătorit după doar 2 luni de relație cu Alina Petre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
tagore
tagore  •  29 Iulie 2023, 02:02

Păi și tatăl Consuelei ce a păzit, parcă era vorba că-i face felul românului dacă nu îi respectă fiica. O fi dat el în primire între timp.

Moshu
Moshu  •  27 Iulie 2023, 19:46
Postat de Moshu pe 27 Iulie 2023, 11:54

"multe dintre ele provocate de diferența de cultură"...de admirat Mutu pt onestitatea cu care recunoaste superioritatea femeii...din pacate pt el n-a rezistat linga o femeie de asemenea calitate *** !Sanatate pt Doamna Consuelo !

Vulgar sau jignitor....adevarul ? Penibili ca de obicei !

mal.
mal.  •  27 Iulie 2023, 13:19

Stimată Cristina Pîrvu, știți cumva că verbul „a focusa” sau, la forma reflexivă „a se focusa” NU EXISTĂ în limba română? Oameni care au citit o carte (și aia, de sport...) și vor să pară prețioși, erudiți, folosesc cuvinte „românizate”! De fapt arată altceva (nu mai scriu pentru că va fi cenzurat!).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează