GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Câți bani a câștigat fosta lui Ralf Schumacher în primele 24 de ore după și-a făcut cont pe o rețea de adulți: „Îmi iubesc corpul”

Cora, fosta soție a lui Ralf Schumacher. Foto: Instagram +40   FOTO
Cora, fosta soție a lui Ralf Schumacher. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 14:52 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 14:58

În urmă cu doar câteva luni, Cora (46 de ani), fosta soție a ex-pilotului de Formula 1 Ralf Schumacher, a luat o decizie neașteptată, care care i-a rotunjit veniturile. 

La mijlocul lunii iulie, Cora Schumacher a dezvăluit că și-a deschis un cont pe o platformă pentru adulți. Pentru ca fanii să-i vadă conținutul, trebuie să plătească un abonament lunar de 29 de dolari. În primele 24 de ore, fosta cumnată a lui Michael Schumacher a câștigat nu mai puțin de 10.000 de dolari, potrivit news.de.

FOTO. Cora, fosta soție a lui Ralf Schumacher, și-a făcut cont pe o rețea de adulți

+36 FOTO

„Pagina mea va fi semnificativă, dar va rămâne cu siguranță estetică. Îmi iubesc corpul și de ce nu aș putea să împărtășesc asta cu ceilalți? Asta nu ar trebui să fie o problemă de când am pozat în Playboy. Am 46 de ani și mă simt foarte bine în pielea mea. De ce nu aș putea să împărtășesc o fotografie sau două topless cu publicul”, spunea Cora Schumacher, potrivit Bild, în urmă cu 3 luni.

Așa cum era de așteptat, Cora a primit multe critici după pasul făcut, așa că le-a răspuns tuturor celor care au spus lucruri urâte despre ea. „Unii oameni sunt supărați pe tine pentru că nu suferi așa cum se așteaptă ei. Fie ca Dumnezeu să-i dezamăgească în continuare”, a scris Cora Schumacher.

Fosta soție a lui Ralf Schumacher a adăugat: „În prezent mă întâlnesc din nou cu bărbați! Uneori cu unul, alteori cu altul, nu trebuie să depind de cineva. Sunt singură și mă bucur de viață. Și până când apare bărbatatul potrivit, pot continua să încerc lucruri”.

FOTO. Cora, mesaj pentru fostul soț Ralf Schumacher

+36 FOTO

Întrebată dacă există șanse să se împace cu fostul soț, Cora Schumacher a răspuns: „El are viață lui acum, așa cum și eu o am pe a mea. Îi doresc lui Ralf numai bine și dacă el este fericit, atunci și eu sunt”.

Actrița și prezentatoarea TV din Germania a fost căsătorită cu fostul pilot de Formula 1 în perioada 2001-2015 și au împreună un băiat, David, care are vârsta de 21 de ani. Ralf este fratele lui Michael Schumacher (54 de ani), care în urmă cu aproape 10 ani a suferit un accident teribil la schi. Cora Schumacher a fost și ea pilot de curse pentru o perioadă de timp.

Citește și:

Soția lui Hanca a ieșit în față: „Am aflat părerea nevestelor fotbaliștilor de la FCSB despre mine. Vai!”

Fosta lui Adrian Cristea l-a înlocuit cu un milionar italian! Cum s-au afișat împreună îndrăgostiții

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
VardyParty
VardyParty  •  24 Octombrie 2023, 08:56

Cora, Cora, Cora. Chiar totul trebuie să fie despre Cora?

mr90
mr90  •  22 Octombrie 2023, 19:40

***, ***, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează