GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CLUJ

GALERIE FOTO Fosta lui Adrian Cristea l-a înlocuit cu un milionar italian! Cum s-au afișat împreună îndrăgostiții

Andreea Roșca +49   FOTO
Andreea Roșca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 15:29 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 15:29

Andreea Roșca, în vârstă de 39 de ani, e avocata din Cluj care a avut o relație cu Adrian Cristea. Acum, ea l-a dat uitării definitiv pe fostul fotbalist și și-a refăcut viața alături de un milionar italian. 

Șase luni a durat povestea de dragoste dintre Adrian Cristea și tânăra avocată din Cluj-Napoca. Andreea Roșca nu a suferit prea mult după despărțirea de fostul fotbalist, ba chiar s-a distrat de minune în ultima perioadă, a mers în mai multe vacanțe, majoritatea în Italia. 

+45 FOTO

Andreea Roșca s-a și afișat recent cu noul ei iubit, milionarul italian Salvatore Pisano

Acolo s-a și afișat recent cu noul ei iubit, milionarul italian Salvatore Pisano. El este unul dintre cei mai râvniți burlaci și a intrat, de curând, și în lumea cinematografiei. Totodată, s-a aflat că milionarul nu a avut o copilărie ușoară, ci una marcată de neajunsurile materiale. În prezent, el se laudă cu o viață prosperă, de lux. 

Pe Andreea Roșca, noua lui iubită, o răsfață cum știe mai bine. I-a dăruit buchete impresionante de trandafiri roșii și nu au ezitat să se afișeze împreună în poze, pe rețelele de socializare.  

Fosta lui Adrian Cristea l-a înlocuit cu un milionar italian! Cum s-au afișat împreună îndrăgostiții
Noul iubit al Andreei Roșca

De ce s-au despărțit Andreea Roșca și Adrian Cristea, după 6 luni de relație 

Iubirea lor nu a durat însă prea mult, Andreea Roșca a confirmat că ea și Adrian Cristea s-au despărțit. Jurista a șters chiar și pozele cu fostul fotbalist de pe Instagram. „Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus Andreea Roșca pentru digisport.ro, despre despărțire și motivele care au dus la separarea de Prințul Adrian Cristea.

Cine e Andreea Roșca, fosta cucerire a lui Adrian Cristea 

Andreea Roșca a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca, în anul 2017. „Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc că om”, povestea ea într-un interviu pentru cluj24.ro.

Andreea Rosca
+45 FOTO

GALERIE FOTO O participantă la „Insula Tentațiilor” îl dă în judecată pe un fost jucător la Real Madrid: „Să îmi dea banii, am sunat-o pe fosta lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
bobonzy
bobonzy  •  19 Octombrie 2023, 17:57

:)).....m am uitat la 48 foto ,din care 46 erau cu "PISI"....:))

Shogun01
Shogun01  •  19 Octombrie 2023, 08:33
Postat de cosmo pe 18 Octombrie 2023, 16:49

Cine e Adrian Cristea?

doar GSP si wikipedia mai pomenesc de Cristea

1ianuarie
1ianuarie  •  18 Octombrie 2023, 23:47
Postat de Radio_Pyunik_Erevan pe 18 Octombrie 2023, 17:41

la 39 ani tot cu d-astea se ocupa duduia ? Doamne-fereste...

Păi tre să "duduie":))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează