GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Boris Johnson ar fi fost la un pas de o tragedie » Mărturie brutală: „A fost aproape de moarte”

Boris Johnson. foto: Guliver/Getty Images
Boris Johnson. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 07:42

COVID-19. Boris Johnson (55 de ani), premierul Marii Britanii, se afă în continuare internat după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Deși starea lui s-a ameliorat, cunoscutul politician britanic a trecut prin momente cu adevărat critice. Boris Johnson a fost la terapie intensivă timp de câteva zile.

Mărturiile unor prieteni de-ai acestuia sunt cu adevărat brutale: „A fost aproape de moarte”, au relatat ei, potrivit Daily Mail.

Boris Johnson: „Nu pot să le mulțumesc îndeajuns medicilor și asistentelor”

Conform unor destăinuiri făcute de Boris Johnson către unii dintre apropiapiții săi, acesta a spus că le datorează viața medicilor și asistentelor de la renumitul spital St. Thomas din Londra. „Nu pot să le mulțumesc îndeajuns”, ar fi premierul din Regat.

La finalul lunii martie, Boris Johnson a fost testat pozitiv pentru coronavirus. A rămas în izolare la reședința de pe Downing Street pentru câteva zile, dar starea lui fizică s-a înrăutățit. Duminică, 5 aprilie, a fost internat la secția de terapie intensivă.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește și alte știri despre coronavirus:

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: „Avem nevoie de Paști mai mult ca niciodată. Fie ca flacăra vie a speranței să ne ghideze”

COVID-19. SUA a depășit Italia la numărul de morți » Creștere de cazuri pozitive în Italia + optimism în Spania

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ccab
ccab  •  12 Aprilie 2020, 10:13

Bottom line e ca n-a crăpat. Acum ce era sa spună oamenilor!? Face si el pe victima, pt ca va veni vremea când va trebui sa dea socoteala populimii pt ruinarea economiei ... Fac pariu ca atunci își va fi dorit sa fi murit de CoViD! :-)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează