GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Brazilia se îndreaptă spre un dezastru, în timp ce președintele vrea relaxarea restricțiilor

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 15:50

Brazilia a înregistrat marți cele mai multe decese de la startul pandemiei de coronavirus. În ciuda acestui lucru, președintele țării militează în continuare pentru eliminarea restricțiilor. 

Marți, 1.179 de brazilieni au murit din cauza CODID-19, ducând bilanțul total al deceselor la peste 20.000. Președintele Jair Bolsonaro, un contestatar al măsurilor luate împotriva coronavirusului, cere în continuare relaxarea lor.  

Jair Bolsonaro chiar a participat la mai multe proteste în care se cerea relaxarea restricțiilor. 

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri dspre coronavirus:

CORONAVIRUS. Record global de infectări depistate într-o singură zi: câte cazuri au fost în ultimele 24 de ore + ce spune OMS

Încă un animal depistat pozitiv cu COVID-19 » Descoperire îngrijorătoare în Olanda: „Testare obligatorie în toate fermele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează