STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Caz incredibil în România: un sucevean a fost surprins de polițiști în timp ce plimba 30 de papagali și un câine

Suceava este unul dintre cele mai afectate orașe din România de COVID-19
Suceava este unul dintre cele mai afectate orașe din România de COVID-19

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 19:26

Miercuri, 25 martie, România a intrat în izolare totală din cauza pandemiei de coronavirus, însă nu toți cetățenii par perceapă riscul la care se expun în cazul în care nu respectă indicațiile autorităților.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru Agerpres că o persoana din Suceava întoarsă recent din Italia, cea mai afectată țara din Europa de COVID-19, a fost surprinsă pe stradă în timp ce își plimba cei 30 de papagali și câinele de companie.

Surprins de polițiști în timp ce plimba 30 de papagali și un câine

„Facem apel încă o dată către cetăţeni să respecte restricţiile de deplasare şi să apeleze la completarea declaraţiilor pe propria răspundere doar în situaţiile limitativ prevăzute. 

Sperăm ca toată lumea să înţeleagă că aceste măsuri sunt în interesul nostru, al tuturor, şi al celor dragi nouă. Ca poliţişti ne facem datoria şi încercăm să înţelegem toate situaţiile şi să le abordăm profesionist, dar şi uman'', a declarat IPJ Suceava, conform Agerpres.

  • Coronavirus România, INFORMAȚII OFICIALE: vineri, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 pe teritoriul României a ajuns la 1.292, 263 de cazuri noi față de ziua precedentă. Până în momentul de față 115 persoane au fost declarate vindecate și externate. 24 persoane au decedat.

CORONAVIRUS // Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul și ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre coronavirus:GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (1)
maccsero  •  28 Martie 2020, 12:08

Nu văd problema: omul a respectat regulile. Şi-a scos animalele de companie la plimbare. Dacă era doar cu câinele, fără papagali, în ce fel era mai bine??

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1