GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Caz incredibil în România: un sucevean a fost surprins de polițiști în timp ce plimba 30 de papagali și un câine

Suceava este unul dintre cele mai afectate orașe din România de COVID-19
Suceava este unul dintre cele mai afectate orașe din România de COVID-19

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 19:26

Miercuri, 25 martie, România a intrat în izolare totală din cauza pandemiei de coronavirus, însă nu toți cetățenii par perceapă riscul la care se expun în cazul în care nu respectă indicațiile autorităților.

CORONAVIRUS / Record negativ în Italia » 969 de oameni au murit în ultimele 24 de ore din cauza COVID-19

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru Agerpres că o persoana din Suceava întoarsă recent din Italia, cea mai afectată țara din Europa de COVID-19, a fost surprinsă pe stradă în timp ce își plimba cei 30 de papagali și câinele de companie.

Surprins de polițiști în timp ce plimba 30 de papagali și un câine

„Facem apel încă o dată către cetăţeni să respecte restricţiile de deplasare şi să apeleze la completarea declaraţiilor pe propria răspundere doar în situaţiile limitativ prevăzute. 

Sperăm ca toată lumea să înţeleagă că aceste măsuri sunt în interesul nostru, al tuturor, şi al celor dragi nouă. Ca poliţişti ne facem datoria şi încercăm să înţelegem toate situaţiile şi să le abordăm profesionist, dar şi uman'', a declarat IPJ Suceava, conform Agerpres.

  • Coronavirus România, INFORMAȚII OFICIALE: vineri, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 pe teritoriul României a ajuns la 1.292, 263 de cazuri noi față de ziua precedentă. Până în momentul de față 115 persoane au fost declarate vindecate și externate. 24 persoane au decedat.

CORONAVIRUS // Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul și ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre coronavirus:

Japonia uimește lumea! Ce secret poate avea în lupta cu coronavirusul? Takayuki: „Aşa am fost educaţi”

CORONAVIRUS // Rică Răducanu, doborât din cauza situației din România: „Am doar gânduri nasoale, tată!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maccsero
maccsero  •  28 Martie 2020, 12:08

Nu văd problema: omul a respectat regulile. Şi-a scos animalele de companie la plimbare. Dacă era doar cu câinele, fără papagali, în ce fel era mai bine??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează