GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Româncă de 23 de ani infectată, live pe Instagram de pe patul de spital: „Sunt în acest salon de sâmbătă”

Bianca Ioana a fost infectată cu COVID-19 // Sursă foto: Instagram
Bianca Ioana a fost infectată cu COVID-19 // Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 17:06

Bianca Ioana, o tânără de 23 de ani din Câmpina care în prezent locuiește în București, este internată în acest moment într-un spital din Capitală, după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Ea a povestit, pe larg, într-un live pe Instagram, prin ce a trecut în ultimele zile.

Alături de Flick „Domnul Rimă”, un personaj cunoscut pentru emisiunile sale radio și poeziile de pe rețelele de socializare, Bianca a dezvăluit cum a ajuns să afle că este infectată cu COVID-19.

„M-am gândit că pot să am coronavirus”

„Duminică, am simțit că am răcit. Eu m-am întors pe 9 martie (n.r. în urmă cu două săptămâni) din Barcelona. Acum, nu se știe dacă este sau nu de-acolo, pentru că celelalte persoane alături de care am fost în Spania sunt bine. Ele sunt în izolare. Atunci, era un singur caz de coronavirus în Barcelona.

La o săptămână după ce m-am întors în țară, am început să am simptome. M-am întors luni, cum am spus, iar duminică am răcit, deci a durat 6 zile. Am început să tușesc și să-mi curgă nasul, iar după două zile am rămas cu o tuse mai ușoară și a apărut o usturime în nas când respiram. M-am gândit că pot să am coronavirus, dar am spus să mai aștept un pic. Joi dimineață, când am simțit usturimea, am sunat la doctorul de familie, mi-a spus să sun la TELVERDE să mă informez mai bine, am povestit și mi-au spus să sun la 112.

🛑LIVE-ul cu o prietenă diagnosticată cu CORONAVIRUS și internată în spital❗️😷 *urmăriți până la capăt pentru a vedea simptomele, evoluția, tratamentul etc. Cine știe cum vă poate fi de ajutor! #stațiacasă

Posted by Flick Domnul Rimă on Monday, March 23, 2020

Mi s-a făcut legătura cu ambulanța. Au venit să mă vadă, mi-au luat temperatura, am mers cu ei la spital ca să-mi facă testul de coronavirus, mostre din nas și din gât, iar după m-au dus ei înapoi acasă. Vineri seară m-au sunat, m-au întrebat cum mă simt, mi-au transmis că testul a ieșit pozitiv și mi-au spus să nu mă panichez. 

Mi-am făcut bagajul, au venit cu izoleta și m-au transportat la spital. Am fost mai întâi într-un alt salon, unde mi-au făcut un consult de rutină. Acum, sunt în acest salon de sâmbătă. Eu am luat paracetamol. Tratamentul însă poate diferi de la persoană la persoană. Acum mă simt mult mai bine”, a relatat Bianca.

CORONAVIRUS. Româncă de 23 de ani infectată, live pe Instagram de pe patul de spital: „Sunt în acest salon de sâmbătă”

Sursă foto: Instagram

  • Coronavirus România, INFORMAȚII OFICIALE: marți, 24 martie, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 pe teritoriul României a ajuns la 762, 186 de cazuri noi față de ziua precedentă. Până în momentul de față, 79 de persoane au fost declarate vindecate și externate: 53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, 1 la Cluj și 1 la Iași. 8 persoane au decedat.

VIDEO // Klaus Iohannis anunță carantină totală! Restricții de circulație și pe timpul zilei 

Citește și alte știri despre coronavirus:

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: „E o luptă contratimp cum n-a fost niciodată până acum. Fiți pregătiți pentru un scenariu extrem”

CORONAVIRUS. Ultima oră » Carantină totală în România + noul bilanț: 186 de cazuri noi

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează