GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. O femeie a murit în vama Nădlac » Cifre alarmante în județul Arad

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2020 21:40

România trăiește de câteva săptămâni în „era COVID-19”, ca de altfel întregul mapamond. Numărul victimelor, al persoanelor contaminate și a deceselor crește în fiecare zi, alarmant. Astăzi, o tragedie s-a petrecut în Vama Nădlac, cea pe care primarul urbei locale, Ioan Radu Mărginean, o dorea închisă zilele trecute. 

Și Gazeta Sporturilor a informat în week-end despre situația din orașul arădean, cu oameni sosiți din Occident care traversează orașul de la un capăt la altul, intră în magazine, mănâncă în parcuri, apoi pleacă la gară spre a merge spre orașele lor, doar că o fac fără a se proteja pe ei și pe cei din comunitate în această plină pandemie de coronavirus. 

A căzut din picioare

Astăzi, o femeie de 70 de ani a murit chiar în vamă! După ce sâmbătă alte trei femei, de 60, 71 și 74 de ani, decedaseră pe raza județului Arad, acestea trei ca urmare a COVID-19. Doar că azi femeia respectivă, care se întorcea din Anglia, a coborât din mașină spre a se deplasa spre locul unde medicii de la Direcția de Sănătate Publică fac controlul epidemiologic. A căzut din picioare! A intrat în stop cardio-respirator, iar medicii de la SMURD n-au putut să-i mai salveze viața. 

„Nu știm dacă doamna respectivă a fost sau nu infectată cu coronavirus! Urmează să se facă niște investigații, apoi vom afla”, a comentat Constantin Catană, directorul DSP Arad. 

VIDEO / Klaus Iohannis, mesaj pentru români

6.000 de oameni au trecut granița în 24 de ore 

Până în acest moment, sunt 38 de cazuri de coronavirus confirmate în județul Arad, 149 de oameni în carantină, 1.316 oameni izolați, 8 vindecați, dar și 7 decese. La nivelul județelor țării, un nedorit loc 2, în privința mortalității, după Suceava, la egalitate cu Hunedoara. 

Românii din Diaspora aleg să se întoarcă acasă în continuare: în ultimele 24 de ore, de duminică dimineață până luni dimineață, aproximativ 6.000 de persoane au intrat prin vama Nădlac II, pietonal sau cu mijloace de transport.

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Noul bilanț în România: Am ajuns la 50 de decese

Numărul persoanelor decedate în România din cauza coronavirusului nu este cel real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1583998761750929
Kovacs Gabor  •  31 Martie 2020, 11:24

Mda, sigur Michael Jackson, Elodia si Alba ca Zapada au murit tot de Corona. Chiar si JF Kennedy a fost testat pozitiv dupa ce a fost impuscat. Oare Elvis, Bruce Lee au murit de altceva?

catalynn
catalynn  •  30 Martie 2020, 22:50

Dacă o lovea o mașina și se consta post-mortem ca avea CoVid era sigur raportata ca victima COVID19 și Gâdea mai băga un “breaking news” ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează