STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Scandal în mediul online: Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, acuzată că profită de banii din donații: „Cât hate mi-am luat de ieri până azi...”

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe Instagram +23 FOTO
Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute prezențe de pe Instagram

Miercuri, 08 Aprilie, 12:52

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, este în centrul unui scandal uriaș în mediul virtual, aceasta fiind acuzată că ar fi încasat „imoral” bani dintr-o campanie umanitară pe care a promovat-o pe rețelele de socializare. 

+24 FOTO

Concret, Cristina a promovat o strângere de fonduri pentru Institutul Național de Cercetare Cantacuzino, însă pe site-ul campanei publicul ar fi informat de faptul că banii primiți vor fi redirecționați către mai multe părți, iar spre Institut doar o treime. Restul banilor donați ar acoperi cheltuieli de marketing, în care sunt incluse serviciile prestate de către influenceri.

După numeroase mesaje în care fanii și ceilalți influenceri au atacat-o, Cristina a izbucnit pe contul personal de Instagram: „Cât hate mi-am luat de ieri până astăzi… Și de la oameni pe care i-am cunoscut și i-am ajutat. Eu înțelesesem de la voi că sunt plătită pe drepturi de imagine, ceea ce s-a întâmplat. Am semnat un contract acum șase luni. Cum să vă gândiți că, eu, care refuz campanii, vă iau banii? Ce mizerie de om ar trebui să fii?”.

Citește mai multe știri din secțiunea extrasport:Era închis nevinovat, în timp ce adevăratul criminal a rămas liber și a continuat să ucidă. De ce a recunoscut că a violat și ucis o fetiță de 13 ani, 20 de ani a stat în pușcărie

Libertatea

Comentarii (7)

Vasile Zaharia  •  09 Aprilie 2020, 09:08

Fraieri care doneaza!Iata ce fac cu ei.Eu daca pot sa ajut pe cineva, il ajut personal.

Dinu Androniuc  •  09 Aprilie 2020, 03:18

Nu e prost cine cere,e prost cine da! E o practica ,o meserie la unii care traiesc din asta si traiesc foarte bine ! Va spune cineva care sta in america de peste 30 de ani si de aici au invatat toti aceasta meserie in care ala care cere se imbogateste tare de tot pe spatele celor fara creier ! Si aici,unii dintre romani ,chiar prieteni,posibil ei de buna credinta...desi nu cred,cer bani acuma zi de zi donatii pentru spitalele din romania....! De ce sa le dau eu banii mei lor ? De ce statul ,nenea Iohanis aia care si-au facut campanie pe bani.alte excrocherie tot de aici importata,de ce nu dau ei ? Nu mai merge tipografia in romania? Asta e viata...daca eu raman fara bani,o sa zica lumea ca nu am stiut sa gestionez bine banii sau ma face chiar prost....! Sfatul meu ,nu donati...acesti oameni care fac din asta o meserie,nu le pasa lor de cei saraci...doar de buzunarul lor ! Ma bucur ca am donat zero....dar ma bucur daca am putut ajunta oameni batrani fara ajutor...! In rest,traiasa Iohanis si Ludovic,sa dea ei tot ce au....ca sa arate ce patrioti sant ei !

alexbibirica1  •  08 Aprilie 2020, 22:40

De ce sa donez ? Unde se duc banii mei ? La vloggeri? Nu, multumesc!

Vezi toate comentariile (7 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1