GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONDAMNARE

Un fost fotbalist român, condamnat la închisoare pentru proxenetism

Sursă foto: Libertatea
Sursă foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2022 14:37 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 15:28

Cosmin Mîndroasă, un fost jucător din Liga a 4-a, a fost condamnat zilele trecute la închisoare pentru proxenetism în formă continuată, notează Libertatea. 

Fostul jucător, din Brăila, a fost inițial condamnat la 4 ani de închisoare, însă în urma apelului, pedeapsa acestui a fost scurtată la doi ani și 8 luni. Mîndroasă a fost reținut preventiv la sfârșitul anului trecut, în Ploiești

Alegeri FRH. Constantin Din l-a făcut KO pe Dedu în turul 2! Handbalul românesc are un nou conducător
ALEGERI FRH
Alegeri FRH. Constantin Din l-a făcut KO pe Dedu în turul 2! Handbalul românesc are un nou conducător

Un fost fotbalist, închis pentru proxenetism

Procurorii au stabilit că Mîndroasă ar fi obținut 900.000 de euro, între 2016 și 2021, de la 4 femei care au făcut prostituție în Germania și Austria. Una dintre cele femei a fost chiar soția acestuia, în timp ce celelalte 3 au fost racolate. Conform sursei menționate, fostul jucător a fost denunțat chiar de una dintre tinere. Femeile erau bătute și amenințate deseori de către Mîndroasă

„Dacă la început doar îi reproșa martorei că ar putea face mai mulți bani dacă nu mai refuză unele solicitări de natură sexuală, ulterior a agresat-o fizic și verbal, în sensul că a primit bătăi de la acesta, inclusiv când se afla la muncă. (…) Martora a lucrat non-stop, inculpatul neacceptând ca martora să stea acasă, chiar dacă nu se simțea fizic bine, iar dacă invocă acest lucru, îi făcea scandal sau chiar o bătea. (…) 

Pe altă martoră o amenința că toată lumea va afla că a practicat prostituția, trimițând tuturor cunoștințelor poze ce o înfățișau într-o postură indecentă, tot timpul afirmând că nu se va lăsa până când nu o va distruge definitiv”, au constatat procurorii, conform sursei citate mai sus. 

Citește și alte știri de actualitate:

Naționala U19 a României și-a aflat adversarele de la EURO » Grupă dificilă pentru „tricolori”

ALEGERI FRH. Campionii mondiali, ținuți la ușă! Alexandru Dedu nu le-a permis să asiste la alegerile de azi: „O umilință totală pentru noi!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  28 Aprilie 2022, 17:35

Si dovada ca ghesepe e doar o varianta de libertatea, click, cancan, scandal tv. https://www.libertatea.ro/stiri/un-fost-fotbalist-roman-a-ajuns-sa-fie-condamnat-pentru-proxenetism-ce-le-facea-femeilor-pe-care-le-exploata-4103087

maradona79
maradona79  •  28 Aprilie 2022, 17:31

Legatura dintre aceasta stire si sport care e?! Ca e vorba de un proxenet anonim care a jucat prin liga judeteana. Irelevant dar pentru ghesepe suficient de bun subiectul pentru a genera inca un articol inutil dar senzational, bun de dat clickuri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează