GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Șofer amendat cu 2.000 de lei după ce a mers cu mașina la spălătorie: „Am fost tratat ca un infractor”

Un bărbat din Vatra Dornei a fost amendat în timp ce se afla la spălătorie
Un bărbat din Vatra Dornei a fost amendat în timp ce se afla la spălătorie

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 14:57

Deși Ministerul Afacerilor Interne a stabilit că se pot efectua deplasări la spălătoriile auto pe durata stării de urgență, un bărbat din Vatra Dornei susține că a fost amendat de polițiști cu 2.000 de lei în timp ce se afla în drum să-și spele mașina

Acest tip de deplasare trebuie specificat pe declarația pe propria răspundere, acțiune pe care bărbatul amendat susține că a efectuat-o. Acesta a povestit pentru Monitorul de Suceava întâmplarea petrecută:

„Am plecat de la domiciliu cu declaraţia pe proprie răspundere completată cu destinaţia magazin, fiind cel mai apropiat, şi apoi o spălătorie auto Self wash din imediata apropiere. Am fost surprins la spălătorie de către un echipaj de poliție şi tratat ca un infractor. Le-am prezentat declaraţia şi actul de identitate. 

Poliţistul care m-a abordat cu o tonalitate vădit agresivă şi aroganță mi-a explicat că nu am ce căuta acolo, că spălătoriile auto sunt destinate doar poliţiei, salvării şi taximetriştilor şi că doreşte să mă amendeze.

Am încercat să-i explic de precizările oficiale ale MAI, dar agentul în cauză mi-a spus că nu îl interesează ce spune Vela sau prim-ministrul sau ce scrie pe pagina oficială a MAI şi că dacă în ordonanţă nu scrie negru pe alb că ai voie la spălătorie, el mă amendează şi că scopul lui este de a aplica doar ordonanţele militare. 

Colegul său între timp a căutat pe telefon textul publicat şi a încercat să i-l arate, dar acesta a rămas ferm pe poziţie. Colegul părea că nu este întru totul de acord cu acţiunile agentului cu pricina, drept urmare s-a retras în maşină”

VIDEO. Simona Halep a castigat "Cozonacul de aur", dupa ce l-a invins pe fratele sau in "finala" de la Wimbledon

Citește și alte știri despre coronavirus:

Detalii incredibile din Spitalul Județean Pitești: un medic cu simptome de coronavirus a continuat să vină la muncă și a intrat în contact cu 50 de persoane + conducere militară la DSP Argeș

E vânătoare de amenzi? Ludovic Orban l-a sunat personal pe agentul care a făcut dezvăluirile din secție: „Așa vă pune, mă băieți?”

COVID-19. Măsură drastică în Bulgaria: capitala Sofia, închisă de Paște

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
spartcapus
spartcapus  •  18 Aprilie 2020, 10:46
Postat de jackryan pe 17 Aprilie 2020, 15:28

ce mai putem sa comentam ...........doar in romania se intampla asa ceva

Am ajuns prizonieri in propria tara si casa ne este puscaria! Suntem la mana unor tablagii inculti care fac legea dupa bunul lor plac si apoi se mira ca toata lumea-i injura! Auzi, 140.000 de amenzi date oamenilor ca ies pe strada! Nu vi se pare ca cineva ne ia de prosti? Si noua ne place asa!

111855873007282
Un Timisorean  •  17 Aprilie 2020, 16:08

De regula sint de acord cu actiunile Politiei, Jandarmeriei, organelor de ordine in general, dar asta daca e adevarat, e magarie, e comportament de "caprar".

firaldo
firaldo  •  17 Aprilie 2020, 16:08
Postat de firaldo pe 17 Aprilie 2020, 16:07

Scopul lor principal este sa dea amenzi,miercuri am coborat din speciala care ma aducea de la serviciu,scria pe ea numele firmei,pe langa mine au trecut 5 ***,din masina politiei care era oprita a coborat un tablagiu ,a trecut pe langa *** si a venit direct la mine si la un coleg,de unde veniti ba,i-am dat hartia de la angajator si l-am intrebat,sefulica,dar pe aia 5 *** nu-i intrebi de sanatate?La care el,lasa ba ca stiu eu pe cine sa opresc,nu e treaba ta cum imi fac eu treaba!

Ce drac de amenzi sa dea la *** cand stiu ca aia nu platesc,ne dau noua astia mai prosti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează