GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Florin Cîțu, mesaj clar despre dublarea alocațiilor în România: „Nu este prinsă în buget”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 16:59

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a dat de înțeles că dublarea alocațiilor este irealizabilă pe fondul pandemiei de coronavirus. 

„Dublarea alocaţiilor nu a fost făcută la timp, deci nu sunt bani incluşi în buget în acest an. Vom vedea cum evoluează lucrurile, dar o astfel de promisiune în acest moment... Cei care au făcut această dublare a alocaţiilor nu au indicat sursa de finanţare nicăieri. Am tot cerut această sursă de finanţare, de unde să luăm banii şi nu ni s-a spus. În acest moment când toate ţările din lume sunt în competiţie, se calcă în picioare pentru a găsi finanţare pentru deficite bugetare record, faptul că aceşti bani nu sunt incluşi în buget, creează o presiune suplimentară”, a declarat Florin Cîțu pentru Realitatea Plus.

Florin Cîțu: „Fac un apel la Parlamentul României”

„Aici trebuie să fim clari: dublarea alocaţiilor nu este cuprinsă în buget. Una e să cuprinzi sumele în buget, alta e să le şi plăteşti. De aceea, fac un apel la Parlamentul României să termine cu proiectele populiste, pentru că pe hârtie toţi putem să promitem, dar trebuie să şi livrăm, iar contextul internaţional este foarte dificil în acest moment pentru finanţare”, a concluzionat ministrul Finanțelor.

VIDEO / WhatsApp anunță modificări din cauza pandemiei de COVID-19

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în România:

COVID-19. Bilanțul actualizat al cazurilor confirmate pe teritoriul României

COVID-19. Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal” UPDATE Horia Tecău și alți doi sportivi, în subordinea MAI

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează