GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Gică Craioveanu despre situația pandemiei din Spania: „Guvernul crede că răul a trecut, dar acum mi-e frică”

Craioveanu vorbește despre situația pandemiei de coronavirus din Spania, țară în care locuiește +30   FOTO
Craioveanu vorbește despre situația pandemiei de coronavirus din Spania, țară în care locuiește

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 22:06

Gică Craioveanu (52 de ani) se află în Madrid și a vorbit despre situația din Spania, țară puternic afectată de pandemia de coroanvirus.

Craioveanu nu a sesizat o îmbunătățire majoră a evenimentelor din Regat și încă se teme: „Guvernul crede că răul a trecut, eu sincer nu. Mi-e mai frică decât la început”.

Ultima oră » Creștere abruptă de cazuri în România: 7.707 în total, 491 de persoane s-au îmbolnăvit în ultimele 24 de ore

Gică Craioveanu: „Opoziția e supărată că nu au fost luate măsuri”

„E deranjant ce se întâmplă în Spania. Noi am crezut că o să fie mai bine, așa cum ne-a spus Guvernul. Dar a murit foarte multă lume, nu e ok. Sunt multe atacuri la adresa prim-ministrului Pedro Sanchez. Opoziția e supărată că nu au fost luate măsuri, sau au fost luate, dar târziu.

În spitale este un pic mai bine. În urmă cu ceva timp dormea lumea pe holuri. Acum, pare că s-au îmbunătățit cazurile, iar un lucru îmbucurător e că sunt 75.000 de persoane vindecate.

Guvernul crede că răul a trecut, eu sincer nu. Mi-e mai frică decât la început. Dacă România va fi lovită la fel ca Spania, va fi foarte grav. Eu am zis că trebuie să mai stăm încă cel puțin două luni ca să ne întoarcem la fotbal sau să ieșim pe stradă, să fie o situație ceva mai relaxată”, a declarat Craioveanu, la TV Digi 24.

182,816 de persoanetestate pozitiv cu COVID-19 a înregistrat până acum Spania (19,130 decese, 74,797 vindecări)

„Fac cumpărături, da. Eu mănânc mai puțin, dar copii trebuie să mănânce. Folosesc mască, mănuși și te obligă să utilizezi un gel special pentru mâini. Spania a primit ajutor foarte mare, sunt mănuși, măști la farmacii”

Gică Craioveanu

FOTO Cele mai interesante imagini din lume în plină pandemie de coronavirus

+26 FOTO

VIDEO Klaus Iohannis: „Stați acasă. Altfel, după sărbători vom avea înmormântări”

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Detalii incredibile de la Spitalul Județean Pitești: un medic depistat pozitiv a continuat să vină la muncă și a intrat în contact cu 50 de persoane + conducere militară la DSP Argeș

Ordonanța Militară nr. 9 » Toate măsurile adoptate + mesaj pentru diaspora

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  17 Aprilie 2020, 09:08
Postat de samamiroshi pe 17 Aprilie 2020, 05:41

Pai nu ziceai matale intr-un interviu mai vechi(tot aici ) ca nu poti sta in casa,chiar daca legea te obliga? Si ca iesi la alergat,si politia te mai iarta ca te cunosc..?Ipocrizie...

Bun fotbalist, cu talent actoricesc si spontan. Dar mitoman

samamiroshi
samamiroshi  •  17 Aprilie 2020, 05:41

Pai nu ziceai matale intr-un interviu mai vechi(tot aici ) ca nu poti sta in casa,chiar daca legea te obliga? Si ca iesi la alergat,si politia te mai iarta ca te cunosc..?Ipocrizie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează