GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANUNȚ

COVID-19. Vești bune! Klaus Iohannis, detalii despre echipamentele care vor ajunge imediat în România: „Lucrurile încep să se miște”

Klaus Iohannis. foto: Guliver/Getty Images
Klaus Iohannis. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2020 14:52

COVID-19. Klaus Iohannis (60 de ani), președintele României, a oferit detalii astăzi cu privire la numărul de echipamente medicale care vor ajunge în țară în perioada imediat următoare.

Iohannis a anunțat că personalul medical și reprezentanții forțelor de ordine vor beneficia în scurt timp de măști și echipamente de protecție. Totodată, aproximativ 8 milioane de măști urmează să fie aduse în România pentru cetățeni. 

„Am o veste bună. A fost complicat să procurăm echipamente la început, dar iată că avem primele rezultate semnificative ale măsurilor luate de Guvern. 

Vom primi două milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forțele de ordine. Aproximativ 8 milioane de măști vor ajunge la populație. Vor fi aduse 500.000 de combinezoane pentru medici și personalul medical. Sunt lucruri care se mișcă”, a spus Iohannis astăzi. 

„Nu suntem încă la vârful epidemiei. Nu e cazul să ne relaxăm. Să nu fim panicați și să respectăm indicațiile autorităților” - Klaus Iohannis, președintele României

VIDEO. Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență în România

Citește și alte știri despre coroanvirus în România:

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență în România

CORONAVIRUS. Ultima oră » Am trecut de 4.000 de cazuri confirmate + decizie luată de autoritățile din Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
radugo
radugo  •  06 Aprilie 2020, 19:23

„Lucrurile încep să se miște”... șiiiii seeeeee vooor miiș-caaa în riiiit-muuuul luuuui Ioooo-haaaan-niiiiis. Pâââââ-năăăăă cââââând paaaaan-deeeee-miiii-aaaa seee vaaa pliiiii-ctiiiii-siiiiiii șiiii seeee vaaaaa ooooop-riiiiiii deee laaaa siiiiiii-neeeee.

deusdat
deusdat  •  06 Aprilie 2020, 17:26

Președintele Werner nu poate da Poporului Său decât vești bune! Doar a luat 65%...

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  06 Aprilie 2020, 16:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează