STIRI EXTRASPORT  ·  COVID-19

COVID-19. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, veste bună despre situația de la Suceava: „Sperăm ca în două săptămâni să limităm focarul”

Nelu Tătaru, în stânga, a vorbit despre situația de la Suceava
Nelu Tătaru, în stânga, a vorbit despre situația de la Suceava

Vineri, 10 Aprilie, 19:16

COVID-19. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a oferit o veste bună despre situația din focarul de la Spitalul Județean din Suceava. 

Conform acestuia, măsurile impuse la Suceava în ultimele săptămâni au mai limitat din amploarea problemelor existente și se așteaptă la îmbunătățiri și mai mari în perioada următoare. 

„A fost ceva deosebit acolo. Tocmai de aceea mă vedeţi la toate focarele mai mici din ţară. Nu vrem să mai avem o Suceava. Suceava a însemnat o serie de nereguli, plecând de la personal medical, de la Direcţia de Sănătate Publică, plecând de la autorităţi locale sau de la pacienţii care omiteau sau refuzau să răspundă la nişte întrebări.

Se pare că după lungi reticenţe personalul medical acceptă rigurozitatea militară, deşi circuitele şi tot ce însemna activitatea medicală rămân pe civil. Sperăm ca în două săptămâni să putem limita acest focar care există la Suceava”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit Libertatea

Citește mai multe despre acest subiect pe libertatea.ro!

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre coronavirus:Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (2)

Costin Tudor  •  11 Aprilie 2020, 06:54

Guvern de bramburiti in frunte cu cântărețul la mandolina . Acum se vede unde au dus politicienii sunt toate "partidele" aceste tara . Cred că ăștia care trăiesc din politica de o viata ar trebui înlăturați prin vot

Cristi Daniel  •  10 Aprilie 2020, 21:59

D le ministru activistii de partid nu trebuie pusi in functii de conducere mai ales in administratia publica si spitale. Va este dor de comunism, cantece patriotice? Daca mai aveati putina rabd are dl Flutur scotea discul cu dedicatie celui mai iubit fiu...De ce acum se poate?

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1