GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au testat împotriva COVID-19 cu teste rapide: „Mi le-a adus cineva din Anglia”

Alexandru Pițurcă și Cristina Ich +45   FOTO
Alexandru Pițurcă și Cristina Ich

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 18:05

COVID-19. Cuplul Alexandru Pițurcă - Cristina Ich, dar și restul familiei fiului fostului selecționer al naționalei României, s-au testat împotriva coronavirus cu teste rapide COVID-19 procurate din Anglia. 

Potrivit Libertatea, în Anglia e ilegal să se vândă astfel de teste rapide, conform Agenției Naționale de Reglementare a Medicamentelor și Produselor din Sănătate din Marea Britanie (MHRA), iar Serviciul de Sănătate Publică din Anglia (PHE) nu recomandă utilizarea acestor produse acasă. 

„Mi l-a adus cineva din Anglia. Mi-a spus că are o cantitate mare, așa că am fost interesat. Ne-am făcut toată familia. Da, toată lumea a ieșit negativ. Dacă era cineva pozitiv, cu siguranță știați”, a declarat Alexandru Pițurcă, conform sursei citate.

Unul dintre beneficiarii testelor rapide a fost Cristina Ich, partenera de viață a lui Alex Pițurcă. Sexy-bruneta a fost în centrul unui scandal uriaș în mediul virtual, aceasta fiind acuzată zilele trecute că ar fi încasat „imoral” bani dintr-o campanie umanitară pe care a promovat-o pe rețelele de socializare.

Citește materialul integral pe libertatea.ro!

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. UPDATE // Alba-neagra cu muncitorii români ce trebuiau să plece în Germania! Întorși din drum și urcați în avioane

ANALIZĂ. Ce au făcut cu banii cele mai bogate cluburi de fotbal? Singura lor strategie în criză e să scadă salariile jucătorilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mario78a
mario78a  •  10 Aprilie 2020, 20:24

Si pe cine interesează ?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează