GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a părăsit secția de terapie intensivă

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 21:45

Boris Johnson (55 de ani), premierul Regatului Unit, a fost mutat de la terapie intensivă, dar continuă să fie tratat de COVID-19 la spitatul St. Thomas din Londra. 

Un purtător de cuvânt al Guvernului britanic, citat de ITV, a confirmat informația: „Primul ministru a fost mutat de la terapie intensivă, dar va fi supravegheat atent în următoarea fază a recuperării. E într-o dispoziție foarte bună”.

 La finalul lunii martie, Boris Johnson a fost testat pozitiv pentru coronavirus. A rămas în izolare la reședința de pe Downing Street pentru câteva zile, dar starea lui fizică s-a înrăutățit. Duminică a fost internat la secția de terapie intensivă.

VIDEO / WhatsApp anunță modificări în perioada următoare din cauza pandemiei de COVID-19

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Motive de speranță în Spania: cele mai puține cazuri și cei mai puțini morți din ultimele 19 zile

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19 » Analiza realizată în Washington

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2290353194581653
Andrei Piatra  •  09 Aprilie 2020, 23:22

Piesa de teatru la nivel inalt continua...dar Premiul Oscar pentru cea mai buna reprezentatie internationala la nivel inalt merge catreeeeee...Ministrul Sanatatii din Iran!!! A fost superb, de vis....batista agitata frenetic pe frunte stergand sudoarea imaginara, cu ochelarii dati jos, apoi asezati pe nas, iar dati jos, iar sus, iar agitatul batistei, iar ochelarii. Tusea a fost putin cam slabuta, putea mai mult cred, e totusi un actor innascut, dar oricum, per total Premiul Oscar pe deplin meritat! :))))) Boris a fost subtire tare, putea macar sa aiba o batista in mana sau ceva, mai are de invatat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close