GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

COVID-19 / Suferința lui Massimo Pedrazzini, din cauza pandemiei: „Am pierdut doi prieteni. Nu erau bătrâni”

Pedrazzini a mărturisit că doi prieteni de-ai lui au murit din cauza pandemiei de coronavirus
Pedrazzini a mărturisit că doi prieteni de-ai lui au murit din cauza pandemiei de coronavirus

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 21:24

Massimo Pedrazzini (62 de ani), fostul antrenor secund al celor de la FCSB, a mărturisit că doi prieteni de-ai lui au murit din cauza pandemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS // Rică Răducanu, doborât din cauza situației din România: „Am doar gânduri nasoale, tată!”

„Oamenii mai ieșeau la masă, până să închidă tot. Inițial, s-au gândit că nu e atât de periculos acest virus. Acum, cele mai afectate zone sunt Bergamo și Brescia. I-au prins nepregătiți. Eu țin legătură cu fratele soției, cumnatul meu, care locuiește lângă Roma.

Toată lumea zice ca această boală afectează persoanele în vârstă, însă eu am pierdut 2 prieteni din Bergamo care nu erau bătrâni. Un fost elev, 37 de ani, din păcate nu a reușit să învingă acest virus, iar celălalt, 40 de ani, era infirmier într-un spital și a murit”, a declarat Pedrazzini, la TV Digi Sport.

Record negativ în Italia » 969 de oameni au murit în ultimele 24 de ore din cauza COVID-19

Italia este în continuare cea mai afectată țară din Europa de coronavirus, iar în ultimele 24 de ore s-au configurat numere triste în Peninsulă.

Autoritățile italiene au anunțat în această seară decesul a 969 de persoane în precedentele 24 de ore, record absolut pentru țara care a ajuns astăzi la 86.498 de cazuri în total (cu 4.401 mai mult față de ieri). 

CORONAVIRUS / Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul și ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre coronavirus:

VIDEO Imagini impresionante de la Vatican » Papa Francisc s-a rugat pe ploaie în Piața Sf. Petru pentru întreaga planetă

Japonia uimește lumea! Ce secret poate avea în lupta cu coronavirusul? Takayuki: „Aşa am fost educaţi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează