GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

COVID-19. USR solicită pe Facebook demisia ministrului de Interne Marcel Vela: „Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine”

USR solicită plecarea lui Marcel Vela. Sursă foto: Facebook +49   FOTO
USR solicită plecarea lui Marcel Vela. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 17:51

COVID-19. USR, al treilea partid din România, conform sondajelor, îi solicită demisia lui Marcel Vela, ministrul de Interne al României. Motiviul? Acordul încheiat de MAI și BOR, cel care a provocat și nemulțumirea președintelui Klaus Iohannis. 

  • CONTEXT: Klaus Iohannis a criticat protocolul încheiat de Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă Română pentru zilele dinaintea sărbătorilor. Marcel Vela precizase marți seară că românii vor putea ieși din case, în zilele de vineri și sâmbătă, între 7 și 17, pentru a lua pâinea sfințită din locuri special amenajate în toate parohiile de către personalul bisericii și de către voluntari. „Exact ca la magazinele comerciale. În declarație, credinciosul va face precizarea „pentru ridicarea sfintelor paști”, a anunțat șeful MAI. 

Într-o postare publicată astăzi pe contul oficial de Facebook, USR, partidul condus de Dan Barna, cere plecarea lui Marcel Vela din fruntea Ministerului Afacerilor Interne.

„Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine.

Sănătatea populației nu trebuie pusă în pericol din meschine calcule politice. Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru țară, nu pentru scorul electoral”, se arată în postarea celor de la USR.

VIDEO. Conferință de presă Klaus Iohannis: „Stați acasă! Altfel, după sărbători vom avea înmormântări”

FOTO. Cum arată Bucureștiul în timpul pandemiei de COVID-19:

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

COVID-19. Klaus Iohannis cere revocarea acordului cu Patriarhia: „Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări” » CTP, furibund: „Situație cât se poate de idioată!”

COVID-19. BOR, reacție după poziția luată de Klaus Iohannis: „Ideologii anticreștini nu-și exprimă recunoștința”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gago747
gago747  •  15 Aprilie 2020, 21:44

Ciudați de tot cămășile astea brune din USR ...

deusdat
deusdat  •  15 Aprilie 2020, 19:41

Fii bărbat, Velo, scrie-ți demisia și ai grijă să indici străzile pe care urmează să te deplasezi spre domiciliu. Hai, curaj, că ești la Interne!

blochin
blochin  •  15 Aprilie 2020, 18:51

Unde a fost mizeria asta de partid cu sparanghelul? Noi nu avem voie sa iesim, trebuie sa ramanem culegatorii mizeri ai Europei. Acum se iau de biserica banditii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează