GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

COVID-19. Videoclip MAI pe piesa lui Smiley, cu Simona Halep, Nadia Comăneci sau Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 18:20

Simona Halep, Nadia Comăneci și Ianis Hagi sunt cei trei sportivi români care interprează versurile melodiei cântate de Smiley, din videoclipul MAI, și transmit un mesaj clar "pentru cei din linia întâi cu dragoste, admirație și prețuire!".

Ministerul Afacerilor Interne din România a publicat astăzi un clip video pe pagina de Facebook, un mesaj pentru cei din linia întâi. Pentru personalul medical care în aceste zile luptă pentru fiecare om care ajunge în spital infectat cu coronavirus.

"Ei sunt eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim!", este mesajul postat de oficialii ministerului.

Pe lângă Simona Halep, Nadia Comăneci și Ianis Hagi, în clip mai apare Maia Morgenstern, Horațiu Mălaele, Radu Zamfir și Victor Rebengiuc.

Dacă imaginile sunt filmate cu personal medical, angajați SMURD, pompieri, jandarmi, polițiști, dar și personal aviatic, fundalul sonor este asigurat de Smiley.

Co-prezentator la Vocea României de la Pro TV, Smiley a decis totuși să lanseze o melodie în plină criză de coronavirus, "Cine-i salvează pe eroi?".

"Cu toții am avut în viață acea persoană care ne-a pus mai presus de orice, care ne-a îngrijit și ne-a fost alături mereu. Dintotdeauna ți-ai dorit să îi mulțumești, dar cuvintele n-au fost îndeajuns pentru a mulțumi Eroului. Pentru a mulțumi omului care luptă pentru un scop mai presus decât el", spune artistul.

+45 FOTO

"Am decis să o lansez acum pentru că am simțit că e nevoie să le dăm curaj oamenilor din prima linie. Să îi încurajăm, să îi susținem. Fiecare putem fi eroi sau cei care așteaptă ceva de la eroi. Și acum suntem toți și una și alta. Acțiunile fiecăruia dintre noi îi afectează pe ceilalți"
Smiley

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

CITEȘTE ȘI:

Coronavirus: 38 de întrebări și răspunsuri oficiale în perioada Paștelui. De la slujba de Înviere până la ce vizite sunt permise

Mircea Lucescu, onorat de italieni! E în Top 10 al celor mai buni antrenori străini: „Un maestru al fotbalului”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează