Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 11:34 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 12:14

Crina Abrudan, soția fostului internațional Gabi Popescu, își sărbătorește azi ziua de naștere.

Fosta prezentatoare TV se află în Dubai de ziua ei. Și s-a pozat în costum de baie, lăudându-se cu fizicul incredibil. 

„Hello 46” a fost mesajul pe care Crina l-a postat pe Instagram în ziua în care a împlinit 46 de ani.

FOTO. Crina Abrudan, în costum de baie de ziua ei

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Crina Abrudan are o relație de 15 ani cu Gabi Popescu

Crina Abrudan  are o relație de 15 ani Gabriel Popescu (49 de ani), internațional român care a adunat 14 selecții și un gol în tricoul primei reprezentative. Cei doi s-au căsătorit în 2017. Ea a decis să pună punct carierei din media și să se lanseze în afaceri. 

„Ne-am cunoscut pe 8 martie, în 2008, la o masă la care ieșisem cu mai mulți colegi din televiziune. Și, de atunci, am rămas împreună. La sfârșitul lui 2008, ne mutaserăm împreună în apartamentul în care am stat patru ani înainte să ne mutăm în actuala casă”, spunea Crina pentru VIVA!.

Crina Abrudan a dezvăluit motivul pentru care alege să meargă singură în vacanțe

Lui Gabi Popescu nu îi plac zborurile lungi cu avionul, altfel nu ar avea nimic împotrivă să o însoțească pe soția lui în destinațiile pe care aceasta vrea să le viziteze.

„Dacă ar fi după mine eu aș călători foarte mult, îmi place să călătoresc, dar nu neapărat să iau fiecare călătorie ca pe o vacanță. Una este vacanța, alta e călătoria. În vacanță e ok să te duci să stai la plajă, la soare, așa într-o călătorie e altceva. Mie îmi place să călătoresc, să merg în diverse locuri din lume și să văd cum trăiesc oamenii, să aflu mai mult despre cultura locurilor, despre ceea ce mănâncă oamenii în zonele respective, despre civilizația de acolo, despre istoria lor. Mi-ar plăcea să călătoresc mai mult, dar e mai complicat cu soțul meu.

Eu dacă merg singură undeva clar am parte de peripeții. Adică feriți-vă să plecați undeva cu mine că sigur se întâmplă ceva”, a mai spus Crina.

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Citește și: 

Daniel Pancu, fizic de invidiat la 46 de ani » Regulile pe care le respectă cu strictețe și ce îl sperie: „După 40 de ani, intervine sarcopenia”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”