GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fostul dinamovist a devenit tată în decembrie, dar a ținut totul secret! „Am vrut să ne bucurăm între noi”

Cristi Pulhac și soția sa, Raluca +32   FOTO
Cristi Pulhac și soția sa, Raluca

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 14:06 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 15:32

Cristi Pulhac și soția sa, Raluca, au un fiu, care s-a născut în decembrie 2022.

Aris Cristian a venit pe lume înainte de Crăciun, în mare secret. Cei doi nu au anunțat public că Raluca e însărcinată și au surprins pe toată lumea cu fotografiile publicate.

„A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați. A venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. 

+28 FOTO

De obicei noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă, a fost super tare. Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțin perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine”, a spus fostul dinamovist Cristi Pulhac, pentru Spynews.ro.

„Mă bucur foarte mult că și băiatul, și Raluca sunt sănătoși, am vrut să fie totul bine, să ne bucurăm noi între noi, mai ales că s-a născut și de sărbători. Îl cheamă Aris Cristian, am pus și Cristian, după mine. 

Raluca e super ok, e foarte bine, mă bucur că nu a avut probleme cu sarcina, totul a decurs normal, parcă a și trecut timpul foarte repede. A născut prin cezariană, am fi vrut noi natural, dar na, dacă așa a vrut Dumnezeu”, a mai spus fostul fotbalist.

Cristi și Pulhac formează unul dintre cele mai în vogă cupluri din România. Cei doi sunt de nedespărțit și postează mereu imagini din vacanțe pe conturile de Instagram. Cea mai recentă, la Vermiglio, în Alpi, a făcut deliciul urmăritorilor. „Ne-am îndrăgostit din nou”, a scris Raluca.

+28 FOTO

Raluca și Cristi s-au cunoscut în urmă cu 12 ani. S-au căsătorit pe 24 mai 2015, dar flacăra iubirii lor a rămas la fel de intensă.

„Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea impresia. Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană”, a spus Cristi Pulhac în trecut, la Antena Stars.

VIDEO Cum au reușit Pulhac și Moți să scape de cantonament: „Am luat toate mingile și le-am degajat. A doua zi n-am avut cu ce să ne antrenăm”

Vezi și alte galerii foto din sportul românesc:

„Îi mulțumesc din suflet” » La 3 ani după ce l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, Anamaria Prodan vine cu o versiune incredibilă
CONFLICT
„Îi mulțumesc din suflet” » La 3 ani după ce l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, Anamaria Prodan vine cu o versiune incredibilă
Mățan și iubita lui, aniversare în SUA » Ce mesaj i-a transmis Elena după 3 ani de relație
ANIVERSARE
Mățan și iubita lui, aniversare în SUA » Ce mesaj i-a transmis Elena după 3 ani de relație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  05 Februarie 2023, 08:44
Postat de digitalmasacrer pe 04 Februarie 2023, 16:04

***. ***.

***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno807
creeperno807  •  04 Februarie 2023, 22:33

Extrasport i-auzi!

dobrin
dobrin  •  04 Februarie 2023, 18:53

"Cristi și Pulhac formează unul dintre cele mai în vogă cupluri din România." Nici la can-can nu va mai pricepeti...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează