GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Cristina Ich, noi detalii despre relația cu Alex Pițurcă, tatăl băiețelului ei: „Suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune”

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 12:06 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 12:06

Cristina Ich și Alex Pițurcă au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel, pe Noah. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, însă au păstrat o relație frumoasă de dragul lui Noah. 

Cristina a făcut noi declarații despre relația cu tatăl copilului ei. În luna mai a acestui an, aceștia au fost surprinși împreună într-un club din Capitală, unde au petrecut și s-au sărutat în văzul tuturor. 

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau retete de prăjituri.

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul „film dramatic”, ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah.” a spus Cristina Ich pentru UNICA.ro.

„Noi suntem echipa lui Noah, nu doar doi oameni care s-au intersectat pentru o perioadă. Nu ne-am despărțit în termeni urâți, nu am avut ceva de împărțit, ci mai degrabă am fost dedicați să fim părinții lui și să facem tot ce putem pentru el.

Așa că, să facem o comparație în stilul lui Noah: suntem ca două personaje dintr-un film de acțiune, cooperăm pentru a proteja interesul nostru comun, care este fericirea lui.

 În esență, suntem parteneri în misiunea de a-l crește pe Noah fericit și echilibrat”, a spus Cristina. 

Cât valorează, de fapt, casa Anamariei Prodan din Statele Unite ale Americii: „Copiii se duc cu prietenii în vacanțe”

GALERIE FOTO Cea mai controversată jucătoare de box! Are corpul acoperit de tatuaje și pozează des în lenjerie intimă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
cristishady
cristishady  •  15 Septembrie 2023, 14:47

Doamne ce texte plictisitoare are tipa in ea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează