GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO După ce s-a întors la CSA Steaua, Adi Popa trăiește o altă bucurie: a devenit tată de fată alături de soția Mădălina

Adi Popa a devenit tată de fată alături de soția Mădălina. Foto: Instagram +34   FOTO
Adi Popa a devenit tată de fată alături de soția Mădălina. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 12:10 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 14:05

Adrian Popa (35 de ani) și soția lui, Mădălina, au devenit părinți. Vestea cea mare a dat-o chiar partenera fotbalistului, care a postat pe rețelele de socializare fotografii cu bebelușul lor chiar din spital.  

Adrian Popa se poate considera un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. După o pauză de trei luni el a revenit în martie la CSA Steaua, ca extremă dreapta, martie fiind și luna în care s-a căsătorit cu Mădălina și când a anunțat public că vor deveni părinții unei fetițe. 

FOTO. După ce s-a întors la CSA Steaua, Adi Popa trăiește o altă bucurie alături de soția Mădălina

+30 FOTO

„În era părinților. Universul funcționează pe căi misterioase, dar întotdeauna înmulțește totul așa cum a fost să fie. Atât de recunoscătoare sunt în fiecare clipă, fetița noastră. De fiecare dată când îți simt lovitura, simt că un miracol crește în corpul meu. 

Te iubesc deja atât de mult, abia aștept să te cunosc și, de asemenea, sunt atât de fericită că pot să-ți ofer cel mai mare cadou dintre toate - un tată extraordinar. Mulțumesc Doamne pentru tot!”, a fost mesajul postat de soția fotbalistului acum o lună de zile. 

Adi Popa a devenit tată de fată alături de soția Mădălina

Acum, bucuria e nemărginită pentru Adrian Popa și Mădălina, căci fetița lor, pe care o va chema Sara, a venit pe lume. Fotbalistul de la CSA Steaua și-a ținut micuța în brațe și e mai fericit ca niciodată. Soția lui, Mădălina, a făcut publice primele imagini cu micuța recent venită pe lume.

„Ai toată inima mea pentru toată viața mea! SN”, a fost mesajul scris de soția lui Adrian Popa în descrierea imaginilor cu fetița.

+30 FOTO

Adrian Popa a rămas fără echipă în ianuarie, iar în martie a semnat cu CSA Steaua

În ianuarie, Adi Popa a rămas fără echipă. Mijlocașul în vârstă de 35 de ani s-a prezentat la reunirea lotului Concordiei Chiajna, însă n-a fost utilizat în primele amicale al anului, cu CSM Alexandria și CSM Slatina, iar în cele din urmă s-a convenit asupra rezilierii contractului.

„Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna si jucatorul Adrian Popa au reziliat contractul. Alți jucători care au reziliat contractele și nu vor mai continua in tricoul «vulturilor» verzi sunt Florin Achim, Pires Romario Santos, Alexandru Pop, Alexandru Dulca si Mihai Ciontos, împrumutat până în vară la CS Tunari”, a anunțat Concordia Chiajna. 

După trei luni în care a stat pe bară, Adrian Popa a revenit în martie și a semnat cu CSA Steaua, echipă la care a mai jucat. „Aș vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua București. Voi purta din nou tricoul roș-albastru. Abia aștept să ne vedem pe stadion! Forța Steaua!”, a declarat Adi Popa la revenire. El poartă numărul 77.

Citește și:

Alex Pițurcă, surprins în compania altei femei » Cum a reacționat Cristina Ich, partenera sa de viață
MONDEN
Alex Pițurcă, surprins în compania altei femei » Cum a reacționat Cristina Ich, partenera sa de viață
Mădălina Ghenea, giumbușlucuri în tricoul echipei favorite: „Hai Craiova!” » Numele cărui fotbalist din Superligă îl are pe spate
MONDEN
Mădălina Ghenea, giumbușlucuri în tricoul echipei favorite: „Hai Craiova!” » Numele cărui fotbalist din Superligă îl are pe spate

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close