GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FOTO

Cum arată băiețelul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, la vârsta de 9 luni. Liam a cucerit internetul: „E leit taică-su”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2023 11:40 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 11:40

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinții lui Liam pe 19 mai 2022 iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Fostul antrenor al Universității Craiova postează des imagini cu Liam, alături de care scriu un mesaj în care își exprimă dragostea pentru acesta.

În urmă cu o săptămână, fiul acestuia a împlinit 9 luni, iar asemănarea dintre ei doi este tot mai mare. „Cine mã așteptă acasă după meci”,a scris Laurențiu Reghecampf în dreptul unei imagini cu fiul lui.

În timp ce unii internauți au fost de părere că băiețelul seamănă foarte mult cu mama lui, ceilalți au considerat că Liam seamănă mai mult cu antrenorul de fotbal: „Seamănă leit cu Reghe', „Seamănă mult cu mama lui! Să vă trăiască!', „Ce mult vă seamănă, leit tatal lui. Să crească mare şi sănătos, să vă bucurați de el'.

+19 FOTO

Botez de lux pentru Liam

Pe 3 octombrie anul trecut, la aproximativ 48 de ore de când s-a bătut cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a creștinat băiețelul pe care îl are cu Corina Caciuc.

La o biserică din București, Liam Simeon a primit taina botezului. Acolo, părinții lui, vizibil emoționați, s-au îmbrăcat în costume elegante, au făcut chiar și o poză de familie. Alături de invitații lor, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au îndreptat către restaurantul din nordul Bucureștiului unde a avut loc petrecerea.

Părinții, alături de specialiști, au pregătit decoruri speciale pentru invitații lor, totul în cinstea băiețelului. Liam Simeon Reghecampf a avut la petrecerea lui de botez zeci de invitați, care s-au distrat pe muzica lui Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara.

Botezul micuțului a avut loc în pe 3 octombrie, iar părinții i-au organizat o petrecere de pomină. Cei doi parteneri sunt destul de discreți cu privire la viața personală, însă postează adesea imagini cu băiețelul lor, care seamănă leit cu Corina Caciuc.

GALERIE FOTO I-a scăpat porumbelul! Georgina a dezvăluit unde a făcut sex cu Ronaldo: „Cris mi-a spus să mergem acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează