GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

GALERIE FOTO La mare, la soare, cu mască, fără mască » Fotoreportaj GSP: am fost să vedem cum arată un weekend senin pe Litoral în „era COVID-19”

FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 19:58

Într-un weekend normal de Florii, la 20 de grade Celsius, plus, minus, la mijloc de aprilie, oamenii s-ar fi bucurat de câteva ore de relaxare pe Litoralul românesc al Mării Negre. 

Poate ar fi dat o fugă și la vecini, după Vama Veche, în tot cazul, lumea s-ar fi folosit de zilele libere pentru o plimbare de promenadă. Să se uite la mare, lenevind pe o bancă sau măsurându-și pașii, cu un ochi la puștii care s-ar fi zbenguit îndepărtându-se mereu de părinți. 

Doar că această stare de normalitate a dispărut - sau măcar a fost estompată - în era COVID-19 pe care o trăim cu toții în această vreme. Totuși, câțiva temerari au driblat coronavirusul și s-au încumetat să iasă la aer curat. Cu sau fără protecție, mască și mănuși.

+6 FOTO

Bunica regulamentară și repriza de box

Dacă în orașele țării, oamenii au mai uitat de noul virus format din vocale, consoane și cifre, fie au încins un grătar, fie și-au vizitat rudele, pe ascuns și cu declarații la purtător, la Constanța, localnicii au încercat să se bucure de soare. Măcar atât. Părinții au ieșit cu copiii într-un parc improvizat dintr-un teren de rugby, orice se poate adapta, în preajma mării. Alții la pescuit. Țâncii și-au văzut de joaca lor, cei mai în vârstă au hrănit pescărușii. 

Poliția a rămas vigilentă. Oamenii s-au bucurat de momente simple, pe care le vom redescoperi curând cu toții. Aparatul foto al lui Raed Krishan a surprins și imaginea unei bunici dotată regulamentar în vremuri de pandemie, dar și exercițiul pugilistic al unor puști, care și-au pus mănușile să facă sport, în fața unei asistențe improvizate.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre situația din România: 

Ministrul Nelu Tătaru a estimat când vor fi relaxate măsurile impuse împotriva coronavirusului

38 de întrebări și răspunsuri oficiale în perioada Paștelui. De la slujba de Înviere până la ce vizite sunt permise

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează