GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DEZVĂLUIRI

Dan Alexa, dezvăluiri despre divorț: „Am fost imatur, și-a dedicat viața pentru mine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 14:46 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 15:17

Dan Alexa (41 de ani), antrenorul celor de la CSM Reșița a vorbit într-un interviu despre viața personală.

Fostul mijlocaș a vorbit despre relația pe care o are cu Izabela, fosta soție, de care a divorțat în noiembrie 2016 și cu care are două fete, de 14 și 10 ani.

Dan Alexa vorbește despre divorț

Eu am avut parte de o soție foarte bună, care și-a dedicat viața pentru mine. Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a făcut viața după programul meu. 

Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult, există și riscul ăsta, să nu te maturizezi împreună cu relația și să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă.

O apreciez. Mereu am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și, până la urmă, viața merge înainte”, a declarat Dan Alexa, potrivit AntenaStars.

Cariera lui Dan Alexa s-a prăbușit 

Considerat la un moment dat unul dintre cei mai promițători antrenori din noul val, cariera lui Dan Alexa a luat-o la vale în ultima perioadă. Din Liga 1, tehnicianul de 41 de ani a ajuns în vară la CSM Reșița, în cel de-al treilea eșalon din România. 

Alexa a ratat pentru al doilea sezon consecutiv promovarea în Liga 1. În 2020, a clacat în ultima etapă cu Rapid, 1-1 cu Turris , iar în acest an a ajuns cu noroc în play-off cu ASU Poli, unde a terminat pe ultimul loc. El le-a mai pregătit pe ACS Poli Timișoara, Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra și ASU Poli.

VIDEO  Ce relație are Dan Alexa cu Anamaria Prodan: „Nu s-a implicat în cariera mea de antrenor”

Citește și: 

EXCLUSIV Un canal TV generalist va transmite meciuri din Liga 1 » Situație incredibilă: 4 posturi vor difuza același joc simultan!

D-ale fotbalului românesc » Au anunțat un nou antrenor cu o zi înaintea meciului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
176901212832165
Dan Petnaise  •  11 Septembrie 2021, 21:51

*** Distrugi acum și Reșița.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  11 Septembrie 2021, 16:02

"Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună." ??? Inainte de '89 nu se punea o asemenea problema !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează