GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ONLYFANS

GALERIE FOTO Fosta iubită a lui Mihai Costea s-a mutat din România și a trecut în online: „Aici nu mă judecă nimeni”

Daniela Crudu / foto: Instagram +29   FOTO
Daniela Crudu / foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 20:44 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 15:06

Daniela Crudu, fosta iubită a atacantul Mihai Costea, recunoaște că face bani pe platforma de adulți OnlyFans.

Fosta asistentă TV este însărcinată și a petrecut câteva luni în Suedia, alături de sora ei. „Cruduța”, partenera care i-a provocat multe probleme lui Mihai Costea în relația cu Gigi Becali, nu e impresionată de bărbații nordici.

Daniela Crudu s-a mutat pe OnlyFans

„Sunt la sora mea, în Suedia. O să stau o perioadă pe aici, că mă ajută cu pozele, cu filmările, cu toate astea. Ea mi le face și eu i le fac ei. Stau liniștită aici, nu mă stresez, nu mă judecă nimeni. Deci ce e aici… n-au nicio treabă. Doamne ferește. Nu sunt îngrijiți așa bărbații din Suedia și nu pun preț pe haine, pe chestiile astea. 

Nu sunt genul meu. Răcituri așa… milionarii suedezi sunt mai răcituri, tot mai buni sunt milionarii români de pe Herăstrău.

M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe Internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Ultimul trib, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă!”, spunea Daniela Crudu în octombrie 2022, potrivit Cancan

FOTO: Instagram @daniela_crudu_official
FOTO: Instagram @daniela_crudu_official
FOTO: Instagram @daniela_crudu_official
+25 FOTO

Cred că toți fotbaliștii și toți oamenii, în general, au regrete. Cred că puteam da mai multe fotbalului, puteam face mai multe. Și publicitatea negativă m-a tras înapoi, perioada cât am stat cu Daniela Crudu, nu prea-i convenea lui nea Gigi. Aceste lucruri nu-ți fac bine ca fotbalist. Dar nu regret relația cu Daniela. De ce să o regret? Nu regret nimic din acest punct de vedere. Asta a fost să fie. Până la urmă, de la Steaua am plecat bine, în Dubai, unde am jucat ani buni
- Mihai Costea, pentru GSP, în 2022

VIDEO. Mihai Costea, ajuns la Viitorul Dăești oferă declarații după amicalul cu CSA Steaua: „E o plăcere să mă întorc în Ghencea.”

Vezi și alte galerii foto: 

GALERIE FOTO Cea mai sexy arbitră de fotbal a rămas în bikini pe plajele din Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
Sofa_King
Sofa_King  •  19 Februarie 2023, 10:03
Postat de Sofa_King pe 16 Februarie 2023, 10:15

Poate ca ne pasa de sport prea mult. Deci asta e publicitate clara. ce adresa are ca sa intram si noi astia cu malahia? Ne da-ti si un link de refferal ca sa luati procente?

Vad ca ma facui de cacao. Dati nu da ti

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  16 Februarie 2023, 18:44
Postat de leu.mr pe 16 Februarie 2023, 15:49

Ce-i porcaria asta de articol, cine o tine in spate pe fatuca care scrie asa ceva ? Si oricum, nimeni nu o mai judeca pe Crudu, toata lumea stie deja ce este - nu scriu fiindca ma cenzureaza

Cum adica "ce-i cu porcaria asta de articol"? Inca nu te-ai obisnuit ca 20% dintre "articole" sa fie despre foste, actuale si viitoare "de sportivi" (fotbalisti in cea mai mare masura), si galeria foto sa fie plina de fese si sani "in ipostaze fierbinti"? In alta ordine de idei, al lasat si eu un comentariu pe articolul cu nationala de fotbal feminin, in care i-am luat la misto (bine-nteles ca nu s-au prins, de destepti ce sunt) si rugam sa ne dea informatii daca fetele alea au OnlyFans, etc - si au transformat comentariul in stelute. N-ai cu cine, singura solutie e sa facem petitie la CNA asa, vreo cateva sute de oameni, si sa ii dam in judecata pentru postarea / reclama unui continut obscen in spatiul public. Sau un prim pas, sa cumparam vreo cateva sute de editii tiparite si sa le dam foc in fata sediului lor.

rav410wrc
rav410wrc  •  16 Februarie 2023, 18:17

Azi, pana si Crudutza e RadioErevan-ista !! ;)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează