GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CADOU

FOTO David Beckham nu s-a uitat la bani pentru fiul său » Ce cadou de sute de mii de euro i-a făcut la nuntă

Sursă FOTO: Instagram @davidbeckham
Sursă FOTO: Instagram @davidbeckham

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 19:51 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 20:26

Brooklyn Beckham (23 de ani), fiul cel mare al lui David Beckham, s-a căsătorit în weekend cu actrița Nicola Pelz (27 de ani). Fostul fotbalist i-a făcut un cadou uluitor fiului său, o mașină de epocă în valoare de 600.000 de euro.

David și Victoria Beckham au sosit la nuntă într-un jaguar XK120, mașină clasică modificată astfel încât să funcționeze pe curent electric. 

+1 FOTO

Brooklyn Beckham, nuntă de 3,6 milioane de euro

Nunta dintre Brooklyn Beckham și Nicola Pelz s-a desfășurat în conacul din Florida, deținut de tatăl miresei. Potrivit The Sun, acesta a suportat toate cheltuielile, care s-au ridicat la aproximativ 3,6 milioane de euro.

Guardiola a aflat în direct că va rămâne fără căpitan: „Poftim?! Nu știam asta”
MACHESTER CITY
Guardiola a aflat în direct că va rămâne fără căpitan: „Poftim?! Nu știam asta”

David Beckham nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit fiului său un bolid de 600.000 de dolari, modificat special. Ulterior, fostul mijlocaș a avut un mesaj pentru noua soție a lui Brooklyn.

„Felicitări, domnul și doamna Beckham. Bun venit în familie, Nicola Pelz”, a transmis David Beckham pe contul său de Instagram.

Potrivit The Sun, fostul internațional englez ar fi transmis un mesaj emoționant și în timpul ceremoniei: „Discursul lui David a durat 5 minute, iar la un moment dat avea lacrimi în ochi. A vorbit despre momentul când Brooklyn s-a născut și despre cum și-a dorit întotdeauna să îl protejeze. 

Pe parcursul discursului, David a fost nevoit să ia un moment de pauză, din cauza emoțiilor puternice. Acesta a avut un mesaj și pentru Nicola. I-a spus că o iubește și i-a urat bun venit în familie”, au scris jurnaliștii britanici.

Citește și:

Bayern Munchen nu crede în transferul lui Lewandowski la Barcelona: „Nu suntem deloc îngrijorați”

Premieră istorică în Bundesliga » Un meci a fost întrerupt pentru Ramadan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează