GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PROCES

O româncă de 19 ani, condamnată la închisoare pe viață după ce a ucis un multiplu campion la dans!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 13:52 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 13:54

Românca Diana Cristea (19 ani) și iubitul ei, britanicul Joel Osei (25 de ani) au fost condamnați la închisoare în Marea Britanie după ce l-au ucis pe Adrian Murphy, un cunoscut dansator irlandez, campion de 7 ori la dans în țara lui.

Evenimentul tragic s-a petrecut la Londra. BBC scrie că Diana l-a încurajat pe Joel să cunoască bărbați gay printr-o aplicație, pentru ca apoi să-i jefuiască și să le ia banii din conturi, în timp ce ea îl ajuta să plece cât mai repede din locuința victimei.

În iunie 2019, Osei l-a omorât pe Adrian Murphy printr-o supradoză de scopolamine, cunoscut ca „Drogul Diavolului”, o substanță care-i lasă pe oameni inconștienți. Ulterior, cei doi au plătit de mai multe ori cu cardul lui Murphy și chiar au încercat să achiziționeze diamante în valoare de 80.000 de dolari, în New York, fiind astfel prinși de poliție.

Poliția l-a găsit pe Murphy în apartamentul lui din Londra, iar în casa coregrafului a fost găsită o cutie de suc, pe care erau urme de droguri și amprentele lui Osei.

Luni, Cristea a fost condamnată la închisoare pe viața, cu o pedeapsă minimă de 16 ani. Potrivit procurorului, românca „l-a ajutat și încurajat pe Osei în planul lui”, acesta din urmă fiind condamnat, în ianuarie, la închisoare pe viață, cu o executare de minimum 32 de ani.

Înainte de întâlnirea cu Osei, cei doi au folosit același drog pe altă persoană, carea a supraviețuit și se află în spital. 

O româncă de 19 ani, condamnată la închisoare pe viață după ce a ucis un multiplu campion la dans!

Adrian Murphy era un cunoscut dansator în țara sa, multiplu campion la dans. După retragere, aceasta s-a dedicat coregrafiei, producând mai multe spectacole importante. 

Citește și: 

Din Italia, Mario Iorgulescu reclamă la CCR că i se încalcă drepturi în procesul de omor! Ce acuză

Campioana României la fitness, Ramona Erturk, a vorbit despre drama vieții sale: a fost violată și bătută cu bestialitate pe când avea 6 ani! „A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează