GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COREEA DE NORD

FOTO Dictatorul Kim Jong-Un ar fi încă în viață » Prima apariție în public după 3 săptămâni! Ce a spus Donald Trump

Kim Jong-Un ar fi încă în viață și ar fi participat vineri la inaugurarea unei fabrici de îngrășăminte fosfatice la 50 de kilometri de capitala Phenian. +3   FOTO
Kim Jong-Un ar fi încă în viață și ar fi participat vineri la inaugurarea unei fabrici de îngrășăminte fosfatice la 50 de kilometri de capitala Phenian.

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2020 10:21

Kim Jong-Un ar fi încă în viață și ar fi participat vineri la inaugurarea unei fabrici de îngrășăminte fosfatice la 50 de kilometri de capitala Phenian.

Dispărut din spațiul public din 11 aprilie, când asistase la o ședință a biroului politic al Partidului Muncitoresc, dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un ar fi reapărut chiar de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Faptul că lipsise pe 15 aprilie de la sărbătoarea aniversării zilei de naștere a lui Kim Il-Sung, fondatorul regimului, a fost un semnal de alarmă. Și multe surse internaționale au susținut că starea sa este gravă după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, unii afirmând chiar că a murit, urmând să fie înlocuit probabil de sora sa, Kim Yo Jong.

Donald Trump: "Nu aș vrea să comentez încă acest subiect"

Agenția centrală de știri nord-coreeană (KCNA) a anunțat că președintele, care a avut alături mai mulți oficiali, inclusiv Kim Yo Jong, a inaugurat vineri fabrica de îngrășăminte fosfatice de la Sunchon, la 50 de kilometri nord de capitala Phenian. Au apărut imagini în care se văd sute de participanți la ceremonie. "Când a apărut, s-a strigat «ura». Liderul suprem a tăiat panglica la inaugurare", a dezvăluit KCNA.

Agenția sud-coreeană Yonhap a confirmat prima apariție publică a lui Kim Jong-Un după 20 de zile. Dar, întrebat despre acest subiect, președintele american Donald Trump a spus: "Nu aș vrea să comentez încă. Vom avea ceva de spus la momentul potrivit".

Începe vârtejul! Donald Trump vrea despăgubiri URIAȘE din partea Chinei

Citește mai multe știri extrasport:

Școli închise și din septembrie în România? Ministrul Educației: „Trebuie să fim pregătiți”

Donald Trump, campanie electorală în timpul pandemiei de coronavirus?! Acuze grave aduse președintelui SUA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează