GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Diletta Leotta, primul interviu după ce a născut: „A fost un șoc total”

FOTO: Instagram @dilettaleotta +35   FOTO
FOTO: Instagram @dilettaleotta

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2023 15:24 / Actualizat sambata, 09 septembrie 2023 10:25

Diletta Leotta (32 de ani), celebra jurnalistă sportivă de la postul DAZN, a oferit primul interviu după ce a născut-o pe Aria.

Diletta Leotta și Loris Karius, portarul lui Newcastle, au devenit părinți pe 16 august. Jurnalista a povestit acum ce a trăit când a aflat că e gravidă  și cum a trăit perioada de sarcină.

+31 FOTO

Diletta Leotta: „A fost un șoc total”

„Era în ajunul Crăciunului și eram în Catania, unde am crescut, și în timp ce luam prânzul cu prietenii mei, am băut o bere și m-am gândit: ce gust oribil, și imediat mi-am spus că aici e ceva în neregulă. Așa că am cumpărat testul, a ieșit pozitiv și a fost un șoc total. 

Am trăit un moment de bucurie, apoi frică, apoi imediat mi-am spus: și acum ce fac? Reacția lui Loris a fost lucrul care m-a ajutat cel mai mult: eram pe un video call, el era în Anglia. Eu eram în panică, el era foarte calm, foarte fericit. Nu cred că am vorbit, nu am putut. I-am arătat testul. Sper să fiu o mamă bună. Fără să renunț la mine. 

E important că îi am pe tata aproape, pe mama, asistenta maternală... Toți sunt importanți în această fază. Eu am gestionat destul de calm situația. Au fost momente în care simțeam că am un plus de energie, că sunt invincibilă și indestructibilă, iar altele în care nu stăteam în picioare și mă deranja faptul că nu eram 100% performantă, ca de obicei. 

În ultima fază, însă, mă simțeam greoaie, lentă, îmi lua 10 minute să alerg un metru, iar acest tip de schimbare fizică m-a afectat. În opinia mea, nașterea unui copil este ceva atât de puternic încât nu știi niciodată cum vei reacționa. Am văzut experiența cumnatei mele, care a născut la începutul lunii iulie: ea planifica absolut totul, dar apoi s-a născut Sveva și i-a subminat toate planurile. 

+31 FOTO

Așa că mi-am spus: dar știi ceva? Eu nu-mi fac planuri, eu doar văd cum merge, altfel pierzi timpul, pentru că nu poți face niciodată o predicție reală”, a spus Diletta Leotta pentru Corriere della Serra.

Când l-am văzut pe Loris, m-am gândit imediat că el va fi tatăl copiilor mei. Povestea noastră este atât modernă, cât și tradițională

- Diletta Leotta

Vezi și:

Criză de gelozie! Ivana Knoll, atacată în Mykonos: „Doamnelor, ce naiba e în neregulă cu voi?”
INCIDENT
Criză de gelozie! Ivana Knoll, atacată în Mykonos: „Doamnelor, ce naiba e în neregulă cu voi?”
Larisa Iordache nu se ascunde! Dialog deschis despre căsătorie: „Vreau să fiu surprinsă”
CĂSĂTORIE
Larisa Iordache nu se ascunde! Dialog deschis despre căsătorie: „Vreau să fiu surprinsă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  09 Septembrie 2023, 08:41

Celebra sportiva ,jurnalista !? Mai degrabă invers !

cristishady
cristishady  •  08 Septembrie 2023, 16:06

Saracu karius, numai decizii proaste ia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează