GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Doctorul Anthony Fauci, categoric în privința reluării competițiilor sportive

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 16:48

Doctorul Anthony Fauci, șeful Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase din Statele Unite ale Americii, crede că sportul are șanse mici să își reia activitatea în acest an.

Fauci a oferit un interviu complex pentru New York Times în care a abordat și subiectul sportului. Medicul opinează că doar cu creșterea substanțială a numărului de teste și cu o variantă mai rapidă de a primi rezultatele lor putem să revenim la o viață relativ normală.

„Siguranța, atât pentru sportivi cât și pentru fani, asta trebuie să primeze. Dacă nu poți garanta siguranța, atunci, din păcate, trebuie să îți faci curaj și să spui: să renunțăm la sport în acest sezon”
- Anthony Fauci

Fauci, personalitatea mondială a anului?

Fauci, medicul infecționist care se află printre favoriții la primirea distincției de „Personalitatea anului” din partea revistei Time, a mai spus că „ar exista o șansă, dacă evenimentele s-ar disputa fără spectatori, iar echipele vor fi carantinate între meciuri”.

VIDEO / Cum va arăta sportul după Covid-19

FOTO / Cum arată Bucureștiul în timpul pandemiei de COVID-19

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

FOTO Sala Polivalentă din Cluj, transformată în centru de suport pentru bolnavii de COVID-19

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2221464951240175
Stefan Ion  •  30 Aprilie 2020, 11:53

Daca va mai fi liber Fauci pana la anul ! Nu-l vad bine !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close