GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Donald și Melania Trump, depistați pozitiv cu COVID-19 » Ce spunea președintele SUA despre purtatul măștii la dezbaterea cu Joe Biden

Donald și Melania Trump // foto: Guliver/gettyimages
Donald și Melania Trump // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 09:29 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 09:38

Donald Trump (74 de ani), președintele SUA, a anunțat pe contul personal de Twitter faptul că el și Melania (50), soția sa, au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Într-o primă fază, Trump a anunțat că va intra în izolare, după ce o consilieră apropiată de el, Hope Hicks, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. La mai puțin de două ore distanță, au venit și rezultatele testărilor efectuate de Donald Trump și soția sa. Ambele au fost pozitive, iar cei doi au intrat în carantină.

„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv cu COVID-19. Vom intra în carantină și vom începe acum procesul de recuperare. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ”, este mesajul transmis de Trump, aflat în plină cursă electorală pentru un nou mandat de președinte al SUA. Alegerile vor avea loc peste o lună, pe 3 noiembrie, astfel că infectarea cu COVID-19 i-ar putea afecta campania electorală lui Trump.

Citește mai multe detalii despre acest subiect pe Libertatea.ro!

Donald Trump: „Nu port măști ca Joe Biden”

Recent, în cadrul primei dezbateri prezidențiale, Trump a avut o poziție controversată asupra purtatului măștilor de protecție, lansând un atac subtil asupra contracandidatului său la președinția SUA, Joe Biden (77 de ani).

„Port mască atunci când cred că e nevoie. Acum nu cred că e nevoie. Toată lumea a fost testată și suntem distanțați, dar port mască atunci când e nevoie. Nu port ca Joe Biden. El poartă mască de fiecare dată când îl vezi. Putem vorbi de la 200 de metri că el tot ar avea cea mai mare mască posibilă”, spunea Trump, încercând să-l ironizeze pe rivalul său.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește mai multe știri de actualitate:

Un nou conflict la Roland Garros! „Nu te comporta ca un copil” » Adversarul s-a ridicat la el și a fost nevoie să-i separe arbitrul. Kyrgios a gustat scandalul: „Îl iubesc haha”

Decizie de ultimă oră! Barajul cu Islanda se poate disputa cu suporteri în tribune

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  02 Octombrie 2020, 09:45

*** primeste exact ce merita, dezgustator personaj...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează