GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Planul lui Donald Trump pentru vaccinul împotriva Covid-19 » Cât va costa și cum va fi distribuit

Donald Trump plănuiește să distribuie gratuit vaccinul împotriva Covid-19
Donald Trump plănuiește să distribuie gratuit vaccinul împotriva Covid-19

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 17:03

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, spune că administrația sa plănuiește să distribuie gratuit vaccinul împotriva Covid-19, atunci când acesta va fi disponibil.  

Donald Trump speră ca vaccinul împotriva coronavirusului să fie disponibil cât mai curând: „Chiar am luat asta în calcul. Facem progrese vizibile în privința dezvoltării unui vaccin, dar mai multe detalii vom oferi în perioada imediat următoare. Când acesta va fi gata, Guvernul american va pune la treabă fiecare avion, campion, fiecare soldat disponibil, astfel încât să fie distribuit într-un timp record în toată țara”. 

Când va fi gata vaccinul?

Optimismul lui Trump este contrazis de doctorul Rick Bright, avertizorul de integritate al companiei care supraveghează cercetările în domeniu: „Vaccinul va fi disponibil pentru public în 12-18 luni, dacă totul decurge perfect. Nu am spus niciodată că totul merge perfect. Personal cred că va dura chiar mai mult de un an”. Părerea îi este împărtășită și de doctorul Anthony Fauci.

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

VIDEO. Distanțare socială? Zeci de tineri au luat cu asalt parcul Herăstrău, în primul weekend de la ridicarea Stării de Urgență!

Soluție la care nimeni nu s-ar fi așteptat » Școală pe stadionul naționalei de fotbal! Se poate în Danemarca!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  18 Mai 2020, 09:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109620883845176
Gabriel Topai  •  17 Mai 2020, 18:54

Desigur! O sa avem vaccinul cand nu o sa mai aiba nimeni nevoie de el, Dumnezeu cu mila. In lumea in care traim, totul se rezuma la ban restul este nimic. Asta o sa duca la sfarsitul omenirii.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  17 Mai 2020, 18:26

Nu mai dati stiri cu Tromp, sunt lovite de nulitate. Pe om il intereseaza sa fie reales(nu, nu la al 14-lea congres). Restul sunt tampenii debitate de cel mai geniu om, Doctor Tromp, ala care venea cu idei de bagat lumina sub piele sau injectare de clor pentru eliminarea virusului. Bine, acelasi care venea cu ideea de a folosi bombe atomice pentru a opri uragane si ca morile de vand provoaca si cancer. Am mai spus, pe langa asta Becali George e un fel de Einstein sau Newton.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează