GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GEST

Gest din inimă al lui Dragoș Grigore » Codin Maticiuc a făcut totul public: „Peste milionari și branduri!”

Dragoș Grigore, fundaș de echipa națională
Dragoș Grigore, fundaș de echipa națională

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 18:49 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 20:16

Codin Maticiuc a început pe 1 septembrie lucrările de renovare la etajul 7 al Spitalului Fundeni, etaj unde se află secţia de Oncologie Pediatrică. Iar Dragoș Grigore a contribuit.

A fost catalogat ca un „băiat de bani gata”, dar în ultima perioadă a ieșit în luminile rampei pentru diverse gesturi de suflet în folosul comunității. Prin intermediul fundației Metropolis, patronată de el însuși, Codin Maticiuc a strâns peste 200.000 de euro pentru lucrări. Oamenii bogați nu se înghesuie să susțină cauza.

 Astăzi, bărbatul de 40 de ani a sosit cu detalii despre cazul unui om de bine. Un om care nu este la primul gest de suflet pentru a susține financiar diverse cauze umanitare, un om care a ajutat de multe ori, fără să se știe!, alți oameni. Este cazul ex-dinamovistului Dragoș Grigore, internaționalul român de la Ludogorets Razgrad, care s-a implicat și el, alături de soția lui, cu suma de 20.000 de euro! 

Codin Maticiuc a povestit totul

„Adevărata echipă națională (ne place sa facem bine în liniște). «- Salut, numele meu este Dragoș Grigore, și am numărul tău de la Marius Nicolae». Așa și-a început mesajul jucătorul echipei naționale. Apoi mi-a spus că își dorește sa doneze pentru #spitalepublicedinbaniprivati, inițiativa mea de a renova spitale de stat. 

Mi-a spus că este dorința lui și a soției sale și ca ea se va ocupa de donație el fiind în cantonament. Câteva ore mai târziu aveam în cont 20.000 de euro de la ei. 20.000! După Bendeac care a donat în decembrie 100.000, familia Grigore depășește și ea donații făcute de firme mari, milionari și branduri.

Am început să mă gândesc ce înseamnă pentru mine echipa națională. Mi-ar plăcea să îi văd alături pe Dragoș Grigore, Marius Nicolae și Adrian Mutu pe care l-am cunoscut într-un club și mi-a spus ca a doua zi cum se trezește vine cu mine sa joace fotbal cu copiii mei de la orfelinat. O echipă națională care au făcut pentru țară și lucruri nelegate de profesia din care au trăit.

I-am scris lui Dragoș: «- Pot povesti asta?». "- Cum vrei tu...nu țin neaparat dar nici nu ma deranjează dacă spui... Ne place sa facem bine în liniște». Da, oamenii ăștia există. L-am convins apoi cât de important este sa mă lase sa povestesc. Acest exemplu sa fie cunoscut. Poate alții îl vor urma, fie și doar printr-un sms la 8845 cu textul «FACEM» pentru ăia 2 euro lunari. A acceptat.

Dragoș Grigore face parte din adevărata ECHIPĂ NAȚIONALĂ. Știu dragul meu Dragoș că îți place să «faci binele în liniște», iartă-mă că nu te las de data asta și că am să strig cat am sa pot de tare. Iar voi ați face bine sa dați share. Sa audă toată țara, să preia ziarele știrile care contează. Mulțumesc. Și lui și vouă”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Citește și: 

Claudiu Niculescu, dezvăluiri emoționante: „Aveam bătături în palmă de la tăiat de cireși ca să ne facem focul în sobă”

Dorian Popa s-a recuperat alături de jucătorii de la FCSB după o accidentare gravă: „A avut grijă de mine ca de fotbaliști”

Playtech: Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste ȘOC, ce se întâmplă chiar acum


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează