GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  POLITICĂ

Dumitru Dragomir nu renunță la locul din Consiliul General! „Mă judec cu domniile lor. Nu au interes să facă scandal cu unul ca mine”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 11:24 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 11:50

Dumitru Dragomir (74 de ani) a fost ales pe lista PSD de consilieri generali din București, însă social-democrații ar dori acum ca fostul șef al LPF să se retragă. Dragomir a declarat răspicat că nu va face acest lucru.

„Am rămas, da (n.red. - în Consiliul General). Până m-or da afară. Am înțeles că domnul Ciolacu (n.red. - președintele PSD) a spus că sunt inoportun. Dacă nici eu nu sunt oportun pentru așa ceva, care am fost vicepreședinte de comisie parlamentară și am atâta experiență? În plus, numele meu, al lui Dinu, Iordănescu și Lipă, au adus voturi. Și am făcut campanie, lumea nu a votat neapărat partidul. Eu nu m-am dus la Consiliul General să iau bani

Am și spus că nu vreau să iau niciun salariu cât stau acolo. Ca și la parlament, luam banii și îi dădeam la cina săracilor. Mă duceam că știu niște lucruri foarte bune, cum să pun politic problema pentru a rezolva problemele din București. Eu nu mă retrag, mă judec cu domniile lor și doi ani tot stau în Consiliul General până mă curăță legal dacă mă dau afară. Dar nu cred că mă dau afară, nu au interes să facă un scandal cu unul căruia îi vine scandalul ca o mănușă. 

Eu aveam nevoie de energia asta, dispărusei ca măgarul în ceață. Am energie pozitivă, toată publicitatea negativă se transformă în energie pozitivă”, a declarat Dragomir la PRO X.

Dumitru Dragomir nu este singurul om de fotbal ales pe lista PSD pentru CGMB. Alături de acesta, din partea social-democrațiilor au mai fost aleși Anghel Iordănescu, Cornel Dinu și Daniel Pancu, însă ultimii doi s-au retras.

Citește mai multe știri de actualitate:

Confidențial despre Aleix Garcia: de ce l-a luat, cât a plătit și de ce l-a pus pe liber Manchester City. Cum arată raportul nefardat de scouting al fotbalistului ajuns la Dinamo

4 antrenori cu nume pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi » Între cine are de ales FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
88gore88
88gore88  •  13 Octombrie 2020, 15:43

Doar din acel fotoliu poti trage sforile pt o batranete linistita fara nicio zi de puscarie."Succesuri!"

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  13 Octombrie 2020, 14:30

Cat de ordinar poate fi puscariasul asta!!!

iung811
iung811  •  13 Octombrie 2020, 13:26

Vezi ca ai un loc de consilier la pușcărie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează