GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

FOTO Eder Militao o dă în judecată pe fosta iubită! Care ar fi motivul

Karoline Lima +27   FOTO
Karoline Lima

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 17:08 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 17:30

Eder Militao (24 de ani), fundașul lui Real Madrid, s-a despărțit de Karoline Lima (26 de ani), fosta sa parteneră, cu doar câteva zile înainte ca modelul brazilian să nască o fetiță. 

Inițial se credea că cei doi au rămas în relații bune și că fundașul central al campioanei Spaniei a fost alături de fosta sa parteneră în momentul în care aceasta a născut.

+23 FOTO

Totul s-ar fi schimbat însă între timp între Militao și fosta iubită

Internaționalul brazilian s-ar fi hotărât să o dea în judecată pe Karoline Lima. Motivul ar fi acela că starul celor de la Real Madrid ar fi hărțuit în mod constant pe rețelele de socializar de către fosta iubită, notează cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Militao susține faptul că fotomodelul brazilian i-ar pune pe următorii acesteia să îl atace deseori. De asemenea, fundașul central brazilian al campioanei Europei consideră că fosta sa prietenă se folosește de rețelele sociale pentru a-l defăima. 

„A fost supus unor atacuri constante pe rețelele sociale. Hărțuirea are loc constant și este provocată de Karoline, care-și folosește conturile de pe rețelele sociale pentru a-i afecta imaginea clientului meu”, a declarat avocatul lui Eder Militao.

foto: Instagram @ karolinel
foto: Instagram @ karolinel
foto: Instagram @ karolinel
foto: Instagram @ karolinel
foto: Instagram @ karolinel
+35 FOTO

Citește și:

Legendarul Tom Brady, divorţ de 650 de milioane de euro! » De ce vrea superbul model Gisele Bundchen să se despartă de vedeta din NFL

Prima poză a Wandei Nara din Istanbul, după transferul lui Icardi la Galatasaray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează