GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ROMÂNIA

Câți bani ar fi câștigat Elena Chiriac după Survivor » Campioana la taekwondo a primit o sumă impresionantă pentru că a ajuns până în finală

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 12:51 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 13:07

Elena Chiriac, fostă campioană la taekwondo, a revenit acasă cu o sumă impresionantă după Survivor.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au avut șansa, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV au fost împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”, după care componența s-a schimbat, iar noile echipe au fost denumite „Tigrii” și „Vulturii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)
  • Probleme individuale au debutat în urmă cu două săptămâni, când au rămas în concurs numai 8 concurenți

Deși a pierdut finala, în fața lui Alex Delea, Elena are motive să zâmbească.

Câți bani a câștigat Elena Chiriac la Survivor România

După 4 luni petrecute în Republica Dominicană, Elana s-a întors cu o sumă impresionată. Ea ar fi fost plătită cu 2.000 euro pe săptămâna, potrivit cancan.ro. Astfel, la finalul show-ului, în conturile Elenei ar fi intrat 40.000 de euro.

+45 FOTO

Multiplă campioană națională taekwondo WTF, Elena Chiriac este studentă la actorie în Marea Britanie și este și model, ea participând în mai multe reclame TV. Aceasta nu este la prima experiență de acest gen, după ce a mai participat la emisiunea „Ferma”, difuzată tot de Pro TV.  

„De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine”, spunea Elena Chiriac.

Câștigătorul show-ului a plecat acasă cu 120.000 de euro. Pe lângă premiul de 100.000 de euro, Delea a încasat încă 20.000 de euro, bani pe care îi avea deja asigurați după cele aproape 5 luni petrecute în Dominicană. Era remunerat cu 1.000€ la 7 zile.

Citește și: 

Bendeac, după ce a văzut imaginile cu fiica lui Michael Owen: „Vă așteptăm la nuntă”

Imagini de necrezut cu Wanda Nara și Icardi » Au luat masa cu o girafă într-o vacanță exotică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
Parola123
Parola123  •  05 Iunie 2022, 13:58

Îmi pare rău, dar, ea este victima propriilor părinți...toată această adversitate ( justificată) a publicului este rezultatul ,,educației" primite! Ești cea mai frumoasă, deșteaptă, campioana campioanelor( categoria 12 ani unde erau doar 2 tute care participau și locul 3 nu exista) minunata..etc.etc..! Părinților Chiriac, copilul dvs. este hulit din cauza propriilor ambiți ! Sănătate!

remo_poro2005
remo_poro2005  •  04 Iunie 2022, 10:44

A facut-o gamerita la viteza si voi inca o mai numiti campioana? Se stie ca a ajuns in finala doar datorita pilelor lui daddy

remo_poro2005
remo_poro2005  •  04 Iunie 2022, 10:42

A făcut-o gamerița la viteză pe trasee și voi inca o mai numiți campioană?? :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează