GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

foto Imagini de necrezut cu Wanda Nara și Icardi » Au luat masa cu o girafă într-o vacanță exotică

Fotomodelul Wanda Nara (35 de ani) și Mauro Icardi (28), atacantul lui PSG, sărbătoresc 8 ani de la căsnicie într-o vacanță exotică. Celebrul cuplu a ales destinația Rwanda. +49   FOTO
Fotomodelul Wanda Nara (35 de ani) și Mauro Icardi (28), atacantul lui PSG, sărbătoresc 8 ani de la căsnicie într-o vacanță exotică. Celebrul cuplu a ales destinația Rwanda.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 19:42 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 20:04

Fotomodelul Wanda Nara (35 de ani) și Mauro Icardi (29), atacantul lui PSG, sărbătoresc 8 ani de la căsnicie într-o vacanță exotică. Celebrul cuplu a ales destinația Rwanda (Africa).

Cadrele postate de cei doi pe rețelele de socializare sunt realmente spectaculoase. Într-una dintre imagini, Wanda și Icardi sunt la masă împreună cu o girafă reală :) Soția atacantului de la PSG e îmbrăcată într-o rochie pe care sunt printate mai multe animale, între care și o girafă, în timp ce argentinianul hrănește cel mai înalt animal infiltrat prin fereastră 😆

+45 FOTO

„Dacă viața e o călătorie, vreau să mă plimb cu tine”, a scris Wanda pe Instagram alături de imaginea inedită.

Cuplul e cazat la Giraffe Manor, un hotel exclusivist în apropierea căruia trăiește o specie de girafe în pericol de dispariție.

+45 FOTO

Icardi și Wanda au două fetițe împreună, Isabella și Francesca. Wanda mai are 3 copii - Valentino, Benedicto și Constantino - din relația cu fostul fotbalist Maxi Lopez.

Bendeac, după ce a văzut imaginile cu fiica lui Michael Owen: „Vă așteptăm la nuntă”
METROSPORT
Bendeac, după ce a văzut imaginile cu fiica lui Michael Owen: „Vă așteptăm la nuntă”
„Cea mai sexy jucătoare din lume” și-a părăsit partenera și se iubește acum cu un fotbalist din Premier League
RELAȚIE
„Cea mai sexy jucătoare din lume” și-a părăsit partenera și se iubește acum cu un fotbalist din Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  02 Iunie 2022, 20:08

Giraffe Manor e in cealalta Rwanda, aka Kenya

Vezi toate comentariile (1)
Comentează