GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO O vedetă din România nu s-a putut abține când a văzut-o azi pe Mădălina Ghenea: „Cea mai senzuală femeie de pe planeta Pământ”

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la premiera filmului Deep Fear. Partenerul Grigor Dimitrov și artista Elena Gheorghe au complimentat-o. +49   FOTO
Mădălina Ghenea a atras toate privirile la premiera filmului Deep Fear. Partenerul Grigor Dimitrov și artista Elena Gheorghe au complimentat-o.

Articol de - Publicat miercuri, 28 iunie 2023 19:55 / Actualizat miercuri, 28 iunie 2023 20:22

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la premiera filmului Deep Fear. Partenerul Grigor Dimitrov și artista Elena Gheorghe au complimentat-o.

Mădălina Ghenea joacă rolul principal în pelicula Deep Fear, o tânără care pleacă pe mare pentru a-și întâlni marea iubire. La premiera mondială a filmului, românca a purtat o rochie albă, decoltată, și a primit multe aprecieri.

FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de senzație la premiera filmului Deep Fear

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Grigor Dimitrov, partenerul ei din perioada recentă, n-a putut asista la eveniment, fiind în plină pregătire pentru turneul de la Wimbledon, dar i-a transmis: „Sunt mai mult decât mândru. Mi-aș fi dorit să fiu lângă tine!”. 

„Mi-e dor de tine! Îți mulțumesc că m-ai susținut în tot acest timp”, i-a replicat Mădălina.

Și Elena Gheorghe, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a reacționat: „Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase și mai senzuale femei de pe planeta Pământ. Pe alte planete n-am fost, deci mă rezum la asta”.

Mădălina Ghenea, idilă cu Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea nu își mai ascund de ceva timp idila. Cei doi și-au trimis mai multe mesaje de dragoste pe rețelele de socializare. Săptămâna trecută, cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre la Londra, acolo unde jucătorul a început deja pregătirea, și au postat imaginile pe Instagram.

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Ioan Becali a adus scouterii lui Manchester City, Arsenal sau Juventus la meciurile României U21: „Știți ce mi-au zis?!” » Un singur „tricolor” tentant: „O să spună că bat câmpii”

Cristina Vărzaru și Narcisa Lecușanu, în Hall of Fame la EHF!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Iunie 2023, 10:54

Astea-s niște prostii mari cât China. Cel mai, cea mai... În chestiuni care țin exclusiv de gust, nu de statistici, de date certe! Unora le place genul, altora nu. Dar ghesepeul rînjierist a mai produs un articol fără noimă.

Jaka123
Jaka123  •  30 Iunie 2023, 08:00

Din păcate sau fericire nu am făcut scola în România și da îmi este greu sa scriu nu am făcut scola în România și nici în limba romana dar pe lângă alți scriu destul de bine având în vedere cojuctura ....

lulu
lulu  •  29 Iunie 2023, 14:54
Postat de Jaka123 pe 28 Iunie 2023, 22:43

Aveți ceata pe ochii! Cea mai frumoasa pff...nu vedeți bine ,când intervi cu bisturiul și cu tot felul de modificări și muma păduri se transforma după ce iasă din reparații! La voi toate dezbracatele și modificatele sunt frumoase !sa zis cu naturalul! Ca natura nu mai avem nevoie de natura acum vrem moll...păcate de omenire se duce încetul cu încetul...

Aoleu!!! cine ti-a fost învățătoare?dată afară din învățământ.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează