GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DISPARIȚIE

O antrenoare de fitness, prietenă bună cu Roxana Vancea, s-a sinucis în Spania la două săptămâni după ce s-a logodit

Elena Popa
Elena Popa

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 10:27 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 11:23

Elena Popa, o antrenoare celebră de fitness și prietenă bună cu Roxana Vancea, s-a stins în Spania la doar câteva luni după ce se mutase în această țară și după două săptămâni de logodnă cu iubitul ei.

Apropiații antrenoarei cred că Elena s-a sinucis după ce s-a luptat timp de cinci ani cu depresia, scrie viva.ro. Prietenii ar fi încercat să o ajute, însă fără succes.

Deși părea că lucrurile îi merg bine și că e fericită, fosta antrenoare de fitness a dat de gândit încă de acum câteva zile când a postat un ultim mesaj pe Facebook.

„Afișezi ce dorești pe Facebook sau Instagram, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresa chemi taxiul dimineață! No hate! It all about love!”, a scris ea.

Roxana Vancea a reacționat la veste și ajută cu strângerea de fonduri pentru ca trupul prietenei ei să poată fi repatriat din Spania.

Citește și alte știri extra-sport:

S-a aflat cât câștigă Cheloo de la Paraziții: primește o sumă imensă de la Antena 1!

FOTO Incident grav la un hypermarket din București: un agent de pază a scuipat un client, după ce acesta i-a atras atenția că nu poartă mască

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează