GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INCIDENT

FOTO Incident grav la un hypermarket din București: un agent de pază a scuipat un client, după ce acesta i-a atras atenția că nu poartă mască

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 14:14 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 14:33

Un incident grav a avut loc într-un hypermarket Kaufland din București. Un agent de pază a fost filmat în timp ce scuipa un client care i-a atras atenția că nu poartă mască de protecție, necesară pentru protejarea de Coronavirus. 

Incidentul a fost surprins chiar de victima care l-a filmat pe agentul de pază. De asemenea, agentul a devenit agresiv atât fizic, cât și verbal, conform stirileprotv.ro. 

Kaufland România a reacționat printr-un comunicat scurt: „Ne delimităm de un astfel de comportament. Analizăm foarte îndeaproape colaborarea cu firma de pază la care este angajată persoana din filmarea respectivă.

Este regretabil și impardonabil ceea ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât noi încurajam atât personalul, clienții, cât și toți colaboratorii noștri să poarte mască de protecție, conform obligațiilor impuse de autorități”.

+3 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Testele Coronavirus din România sunt lipsite de acuratețe » Medic: „Pot da o eroare de 70%”

Ultima oră » A șaptea zi consecutivă cu peste 1.000 de cazuri noi

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
e_lae
e_lae  •  28 Iulie 2020, 21:45

Aici delimitarile nu-si au rostul, daunele insa au! In alte parti kauflandul ar fi scos pe putin cateva sute de mii de euroi din tescherea, la noi insa... daca ar da firma in judecata, dupa țispe ani, poate ar castiga cateva sute de euroi cu instantele autohtone, si eventual plata cheltuielilor de judecata, ca de tre' sa manance o paine si avocatii sau judecatorii!

kwd2015
kwd2015  •  28 Iulie 2020, 16:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează