GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Pandemia de COVID-19 i-a „încăierat” pe politicienii de la noi » Cîțu: „Sunteți niște criminali, voi i-ați gazat pe români pe 10 august!”

Florin Cîțu a atacat dur PSD-ul. Sursă foto: gov.ro
Florin Cîțu a atacat dur PSD-ul. Sursă foto: gov.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 19:16

Florin Cîțu (47 de ani), ministrul Finanțelor Publice din România, a oferit o reacție dură azi, în plenul Parlamentului, pe durata dezbaterii moțiunii simple depuse de parlamentarii PSD împotriva sa.

„Sunt aici pentru că românii trebuie să știe că, în timp ce eu și PNL gestionăm cu succes această situație, semnatarii acestei moțiuni încearcă să ne oprească.Cine sunt acești semnatari? Sunt cei care i-au gazat și bătut pe români în 10 august. 

Sunt criminali pentru că au jucat poker cu sănătatea românilor când au șantajat cu prelungirea stării de urgență. Dacă propunerile acestor criminali ar fi trecut, ar fi aruncat România în haos. Fără niciun respect pentru români, au folosit acest virus nenorocit pentru a-și promova moțiunea.

Cât de ticăloși să fiți să folosiți acest virus să atacați Guvernul României?Ar trebui să vă cereți scuze familiilor îndoliate. Semnatarii acestei moțiuni și-au bătut joc de cetățenii români”, a declarat Florin Cîțu, potrivit Libertatea.

Florin Cîțu: „Românii v-au trimis acasă, nu mai e România voastră!”

„Nu mai este România voastră. Românii v-au trimis acasa pentru populismul vostru ieftin. Am să le spun românilor ce am făcut în două luni de guvernare. Noi știm ce să facem și cum să facem. Sunt apreciate măsurile noastre.Ați lăsat statul român nepregătit și vulnerabil. Pentru asta ar trebui să răspundeți penal cu toții. 

Președintele v-a atras atenția să nu mai atacați statul român. V-a căzut greu la stomac, dar nu v-ați oprit.România liberă, fără PSD, merge înainte” 

- Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice

Cine e Florin Cîțu? 

Potrivit Libertatea, actualul ministru al Finanțelor Publice a urmat studiile la Colegiul Grinnell din cadrul Universității de Stat din Iowa, specializându-se în domeniul economic. Născut în 1972, Florin Cîțu este licențiat în economie la Grinnell College, SUA, 1996, doctorand în macroeconomie și economie internațională la Iowa State University, având și un master în economie la această Universitate. 

A lucrat ca economist pentru Banca Națională a Noii Zeelande, în perioada 2001-2003 și pentru Banca Europeană de Investiții, Luxemburg, în perioada 2003-2005. A fost economist ștef și ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, București, în perioada 2006-2011.

Cîțu a intrat în Parlament în 2016. S-a remarcat prin conflictele deschise avute cu fostul ministru al Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, dar și cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

VIDEO Florin Cîțu, taxat la GSP Live pentru o declarație controversată: „Cum poți să spui că sănătatea și educația nu sunt priorități?”

Citește și alte știri de actualitate:

Ce se întâmplă după 15 mai? Ultima variantă vehiculată de PSD: „Nu vor mai fi deloc restricții”

Ministrul Nelu Tătaru a lămurit lucrurile » Care sunt motivele pentru care putem părăsi localitatea de pe 15 mai și cu ce e înlocuită declarația

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
983346161814139
Mihai Tulica  •  12 Mai 2020, 13:52

Si pe Citu l-a tuns tot doamna Carmen ?

2831498870236867
Constantin Chirica  •  12 Mai 2020, 11:38

Vreau sa stiu cand DNA,Procurorul General al Romaniei se vor autosesiza si vor dispune anchetarea celor indicati de dl.Citu !!

mandpv964
mandpv964  •  11 Mai 2020, 23:25
Postat de liviuemil pe 11 Mai 2020, 22:38

Ba , tu esti prost rau de tot. Ai iesit vreodata afara din Romania? ( Nu se pune vizita la bulgari!!!)

Ba saracie, locuiesc de mai mult de 20 de ani in alta tara... Cunosc bine asa zisa diaspora, din toata Europa.. Mai mult de jumatate sunt exact ca aia care s - au intors in martie... Migratori...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează